Najväčšie mýty o pleťovej starostlivosti: Zistite, ako vám škodia!

Najväčšie mýty o pleťovej starostlivosti: Zistite, ako vám škodia!

Babské rady či neoverené informácie, ktorých je plný internet, no od pravdy majú ďaleko. Polopravdy či úplné nezmysly sa šíria azda v každej oblasti života, no v oblasti krásy to platí niekoľkonásobne. Najväčšie mýty o pleťovej starostlivosti nás nútia zabúdať na to, ako vyzerá správna starostlivosť o pleť a sú dokonca také nebezpečné, že môžu pleti časom nieže pomôcť, ale uškodiť. O ktoré ide a ako sa im úspešne vyhýbať?

5 najväčších mýtov o pleťovej starostlivosti

Kvalitná pleťová starostlivosť je základ, o tom vás už určite poúčať nemusíme. Každej pleti však vyhovuje niečo iné a neexistuje jeden univerzálny recept, ktorý by doprial dokonalú pleť každej z nás. Aj preto sú príliš zovšeobecňované informácie, dostupné na internete, v konečnom dôsledku nebezpečné, čo však nie je pri dezinformáciách a nepravdách jediný problém. V našej galérii nájdete 5 najväčších mýtov o pleťovej starostlivosti, ktoré by ste si v žiadnom prípade nemali osvojiť. V opačnom prípade riskujete, že vám niektoré z nich pridajú neželané vrásky, akné alebo vašu pleť oberú o potrebnú výživu.

- 5 najväčších mýtov o pleťovej starostlivosti
1 z 5

Mýtus o SPF

Aj vy používate mejkap s SPF a veríte, že vás dôkladne ochráni pred škodlivým UV žiarením? Je to mýtus a bez poriadnej ochrany proti slnku by ste nemali ani len vynášať smeti či je zima alebo leto. O SPF-kách a ich správnom používaní koluje aj mýtus, že vás jedna vrstva nanesená ešte ráno ochráni po celý deň. Nie je to tak. Ochranné produkty proti slnku treba aplikovať približne každé dve hodiny.

Inšpiruj sa: Ako si doplniť draslík? Tieto potraviny vám na tanieri nesmú chýbať!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní