Nákupy na záver leta: Víkendový Final Sale a Late Night Shopping

Nákupy na záver leta: Víkendový Final Sale a Late Night Shopping

Začiatok augusta v McArthurGlen Designer Outlet Parndorf znamená skvelé správy pre všetkých návštevníkov: posledný víkend výpredajov ponúka dva dni plné extra zliav: Final Sale Weekend štartuje už od 3. do 4. augusta!

Teraz si budete môcť kúpiť to, po čom vaše srdce piští. S neuveriteľnými ponukami a ďalšou zľavou 50% na bežnú outletovú cenu si doplníte letné outfity, alebo sa rovno pripravíte na chladnejšie jesenné počasie. Obľúbené luxusné, dizajnérske a voľnočasové značky ako Coach, Karl Lagerfeld, Under Armour a mnoho ďalších vylepšia ako letný, tak aj jesenný šatník.

Novinka: Fanúšikovia tenisiek sa môžu počas Final Sale Weekendu tešiť na novú trendovú značku New Balance – úplne novú predajňu otvorili priamo v Designer Outlet Parndorf. Nič vám počas Final Sale nepadlo do oka? Žiadny problém! Spravte radosť sebe alebo svojim blízkym s darčekovou poukážkou od McArthurGlen Designer Outlet Parndorf. Poukážky je možné zakúpiť priamo v centre alebo online.

Mario Schwann, riaditeľ McArthurGlen Designer Outlet Parndorf: „Absolútna letná vychytávka: pohodlné nákupy so skvelými akciami v  Designer Outlete Parndorf. Počas Final Sale Weekend čakajú na našich zákazníkov naozaj skvelé ponuky.“

Pozri aj: Dizajnérske kolekcie: V známom outlete ich kúpite za zlomok ceny!

Parndorf výpredaj

Zdroj: Shutterstock®

Let´s go to the beach: McArthurGlen Designer Outlet otvára brány letného Late Night Shoppingu už 23. augusta

Summer Feeling a nákupná zábava: McArthurGlen Designer Outlet Parndorf vás pozýva dlhý letný večer s nákupmi v príjemnej atmosfére. Populárny Late Night Shopping sa uskutoční 23. augusta, a až do 23:00 bude možnosť objaviť najnovšie módne trendy a vylepšiť svoj šatník novými kúskami.

So skvelými ponukami a zľavami až do výšky 80% v luxusných, voľnočasových a dizajnérskych predajniach ako Karl Lagerfeld, Furla, Adidas, Patrizia Pepe, Aigner, Coach a ďalších sa splnia vaše nákupné sny.

Late Night Shoppinq Parndorf

Zdroj: Shutterstock®

Nové značky: Marc Cain, New Balance und Columbia

V McArthurGlen Designer Outlet Parndorf sa tešia z prílivu nových značiek: obľúbené predajne New Balance a Columbia sú v centre len chvíľu, ale na 23. augusta si pripravili špeciálne ponuky. Počas Late Night Shoppingu bude otvorený už aj Marc Cain, nový obchod plný krásnych estetických doplnkov, ktorý otvára predajňu v polovici augusta.

A v neposlednom rade, na Late Night Shoppingu nájdete množstvo zliav až do výšky 80 percent. "S novými medzinárodnými značkami sme opäť rozšírili našu ponuku. Som mimoriadne potešený, že našim návštevníkom môžeme ponúknuť ešte väčší výber trendových značiek a veľa sprievodného programu až do 23:00," hovorí Mario Schwann, riaditeľ strediska McArthurGlen Designer Outlet Parndorf.

surf a dovolenka

Zdroj: Shutterstock®

Hurá k moru: zábava pre veľkých aj malých

Motto Late Night Shoppingu „Beach and Surf“ prináša do centra pocit prázdnin. Oddychová zóna s piesočnatou plážou, slnečníkmi, ležadlami sľubujú skutočný oddych. Energiu doplníte v gastronomickej ponuke Food Truckov a veľkým výberom zmrzliny v Eis Greissler. Spoločné chvíle radosti zábavy môžete zachytiť na spoločných fotografiách. Letnú náladu doplnia aj hudobné čísla v podaní Sci-Fidelity-Orchestra a Jazzophonike. Kopec zábavy čaká aj na najmenších návštevníkov – práve v letnom počasí si užijú vonkajšie ihrisko najlepšie!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Alžbeta Stanková 08.09.18 08:32

AS
karma
108.00

raz som tam bola s dcérou, nedalo sa tam chodiť, toľko národa tam bolo

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní