Líčenie pre nevesty: 3 trendy, ktoré si zamiluje každá z vás

Líčenie pre nevesty: 3 trendy, ktoré si zamiluje každá z vás
  • 09.09.2020
  • Radka Vargová

Ak aj vás čaká v najbližších týždňoch veľký deň a stále neviete, aké líčenie zvoliť, môžete sa inšpirovať od toho najpovolanejšieho. Reč je o make-up artistovi Patrickovi Ta, ktorého milujú svetové celebrity, modelky a umelkyne. Jeho práca je vždy precízna a podľa aktuálnych trendov. A práve v jeho tvorbe sme hľadali inšpiráciu pre vás. 

Ruženka

Líčenie, v ktorom hrá primárnu úlohu jednotnosť odtieňov. To znamená, že rúž, očné tiene aj líčka by mali byť tón v tóne, pričom práve rúž je najdominantnejším prvkom celého líčenia. Trendom je práve fuchsiová farba, ktorá vám dodá mierne šťavnatý vzhľad. Toto líčenie sa hodí predovšetkým blondínam, pretože krásne kontrastuje s ich svetlou hrivou. Zároveň viac vynikne a vkusnejšie pôsobí na svetlejšej pokožke. Ak ste si však zamilovali trend nosenia rúžov a chcete ho mať na sebe aj počas svadby, tak dajte veľký dôraz na to, aký si vyberiete. Brunetky by mali zvoliť viac korálové odtiene a tmavovlásky pokojne môžu siahnuť po vínovej farbe. Nezabúdajte však, že musíte tomu prispôsobiť aj farbu na líčka a tiene na oči. Vynechajte však ceruzky a linky. Líčenie má pôsobiť sviežo, jemne a romantickejšie. 

Pozri tiež: Svadobná inšpirácia z červeného koberca: Tieto šaty vás uchvátia

Femme Fatale

Tento femme fatale look je trochu iný. Pozornosť sa sústreďuje na precíznu očnú linku, ktorá je dominantná. Všetko ostatné ide do úzadia. Takže v podstate je to taký nude look, ktorý si však zamilujete, lebo je veľmi jednoduchý a praktický. Okrem toho, že linka je v centre pozornosti, a tak musí byť naozaj dôkladne urobená, musíte rovnako veľkú pozornosť klásť aj na dokonalý základ – teda make-up. Pri nude líčení zohrávajú dôležitú úlohu aj maličkosti. 

Pri tomto looku však zabudnite na rozjasňovače (akékoľvek) a zaobstarajte si kvalitný púder, aby ste sa neleskli. Vôbec. Môžete použiť líčka s hnedým nádychom rovnako tak aj rúž. Ale na výrazne farby radšej zabudnite. Výhodou tohto líčenia je, že sa skutočne hodí všetkým typom – brunetkám, červenovláskam, čiernovláskam aj blondínkam. A najkrajšie vynikne, ak si zvolíte vyčesaný účes, rovnaký ako je na modelke. 

Romantická nevesta

V neposlednom rade sme nezabudli ani na tie z vás, ktoré vyznávajú romantické líčenie s nádychom prirodzenosti. A túto sezónu aj s menším nádychom perlete. Kľúčovými prvkami sú rozjasňovač, lesk na pery a dokonalo upravené obočie. Tento make-up je vo výsledku nenáročný, takže ho môžete zvládnuť aj sama. Žiadne precízne linky či kontúrovanie pier ani tváre. Dokonalý podkladový make-up, do ružova ladené očné tiene, riasenka a set na úpravu obočia. To je základ, ku ktorému neskôr pridajte šťavnatý lesk na pery, jemne marhuľkové líčka a nakoniec kvapku perleťového rozjasňovača. A hotovo. Môžete sa vydávať. 

Odporúčame: Tip na svadobné fotografie, ktoré budú krásnou spomienkou na deň D: Ako na nich pózovať?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Svadba
svadobné líčenie

Čo čítajú ostatní