Moderný svadobný závoj dozdobený jemnými prvkami: Ten chceš!

Moderný svadobný závoj dozdobený jemnými prvkami: Ten chceš!

Dá sa povedať, že svadobný závoj je tým najúčinnejším a najefektívnejším doplnkom, ktorý si v deň svadby dáte na seba. Je to v podstate kúsok látky, no je zaujímavé, ako také niečo dokáže vyzerať tak očarujúco. V dnešnej dobe je to už viac-menej základ nevestinho výzoru, ktorý zároveň dotvára zvolený svadobný štýl. Dokonca môžeme povedať, že svadobný závoj dotvára aj vzhľad svadobných šiat, a to najmä vtedy, keď siahnete po katedrálnom závoji, ktorý je zároveň aj vlečkou nevesty. A to je dôvod, prečo výber svadobného závoja je potrebné poriadne zvážiť. Existujú totižto rôzne typy závojov – napríklad kaplnkový, tzv. blusher (ten zakrýva nevestinu tvár), závoj so španielskou čipkou a pod. Každý z nich sa hodí na iný štýl svadby a k iným svadobným šatám.

Áno, je toľko možností, podľa čoho si závoj vyberať, no mali by ste dať predovšetkým na svoje pocity a na to, čo sa vám páči a čo vás oslovilo. Hlavu zamotať vám môžu aj svadobní návrhári, ktorí každý rok prichádzajú s novými nápadmi na svadobné šaty, ale i svadobné závoje. Ak netúžite po obyčajnom jednoduchom závoji, ktorý nemusí ohúriť hneď na prvý pohľad, tak zvoľte niečo viac výstrednejšie a pôsobivejšie. 

závoj pre nevestu

Zdroj: Shutterstock®

Moderné svadobné závoje, ktoré za to stoja!

Svadobné závoje môžu byť skutočnými umeleckými dielami. Stačí do nich zakomponovať koráliky, drahokamy a luxusné výšivky. Takto zdobené závoje majú svoje čaro, osobnosť a skvelo dopĺňajú minimalistické šaty.

Ak ste pripravené na riadnu „divočinu“ a nebojíte sa farieb, tak skúste niečo výstrednejšie. Napríklad taký svadobný závoj s flitrami, farebnými výšivkami alebo celkovo v inej než bielej farbe má niečo do seba. Je to však závoj pre extravagantné nevesty, ktoré sa neboja ukázať, čo v nich je. Pokojne siahnite po čiernom závoji, po závoji v jemnejšej ružovej farbe alebo vo farbe šampanského. Ak zvolíte modrý závoj, hneď splníte jednu z tradícii, podľa ktorej musí mať nevesta v deň svadby na sebe niečo modré.  

Návrhári nezabúdajú ani na milovníčky bohémskeho svadobného štýlu. Ak tento uvoľnený štýl milujete, tak vás dozaista osloví svadobný závoj so strapcami na jeho konci. Alebo „napodobenina závoja“ v podobe makramé korunky alebo čelenky.

Nechajte sa inšpirovať rôznymi štýlmi a zdobeniami svadobných závojov v našej galérii. Nebojte sa odviazať a vybrať si taký závoj, ktorý vás osloví.

1 z 25

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

svadobné doplnky

Čo čítajú ostatní