5 praktických tipov pri výbere topánok pre váš svadobný deň

5 praktických tipov pri výbere topánok pre váš svadobný deň

Svadba je pre každú ženu veľkým dňom a dáva si tak záležať na každom detaile. Najviac času strávi najmä pri výbere svadobných šiat. Nemalo by sa však zabúdať ani na svadobné topánky a jednotlivé doplnky. V tomto článku sa dozviete 5 tipov, ako si vybrať tie správne topánky na svadobný deň.

Svadobné topánky predstavujú veľmi dôležitú časť. Nesprávne zvolenou obuvou si totiž viete narobiť veľké problémy. Keďže cez svadobný deň strávite v topánkach väčšinu svojho času, mali by ste si dať pri výbere záležať. Prinášame vám 5 praktických tipov, ako si vybrať tie správne svadobné topánky.

Základom je pohodlie

Nič nie je viac, ako keď sú pre vás topánky ako druhé papuče. Mali by ste sa v nich cítiť maximálne komfortne. Biele lodičky si tak kúpte s dostatočným predstihom. Pri výbere si vyskúšajte obe topánky a nezabudnite sa v nich prejsť po predajni. Pred vaším veľkým dňom je tiež dôležité, aby ste si na svadobné topánky zvykli.

Prechádzajte sa v nich po byte, uvarte v nich večeru poprípade v nich môžete aj upratovať. Ide o to, že na svadbe v nich budete celý deň tancovať, pôjdete s nimi k oltáru a budete sa v nich aj fotiť. Je dôležité, aby vás nikde netlačili, poprípade, aby vám neboli až príliš voľné.

Istotou je stabilita

V prvom rade by ste si mali ujasniť, aký veľký podpätok chcete. Nemali by ste to však preháňať. Predsa len, hrubší a nižší podpätok je väčšia istota a stabilita. Budete sa tak cítiť viac bezpečne a nie tak, že idete každú chvíľu spadnúť. V súčasnosti sú však v kurze aj biele sandále, ktoré si môžete na svadbu tiež zobrať. Vynikajú maximálnym komfortom a nestane sa vám v nich to, že by ste spadli. S týmito topánkami sú spokojné aj vyššie ženy, ktoré ďalšie pridanie výšky už nepotrebujú.

ako vybrať svadobné topánky

Zdroj: Shutterstock®

Dizajn topánok

Taktiež by ste si mali zvoliť vhodný materiál a dizajn topánok. Už dlho neplatí tvrdenie, že topánky musia byť vyrobené z toho istého materiálu ako svadobné šaty. Dôležité je predsa len to, aby sa vám na pohľad páčili. V neposlednom rade, topánky máte aj tak väčšinu času zakryté. Skvelým riešením sú tak aj biele tenisky, ktoré by ste si mali dať najmä v časti, keď budete tancovať.

Cena je primeraná kvalite

Pravdepodobne už máte daný rozpočet na svadbu a vaše doplnky. Na topánkach by ste však rozhodne šetriť nemali. Ak si kúpite príliš lacnú obuv, môže sa vám za pár dní, poprípade počas svadby rozpadnúť a po tom rozhodne netúžite. Preto v tomto prípade radšej zainvestujte viac ako menej.

Nakupujte s predstihom

Nič nie je horšie, ako keď sa s nakupovaním doplnkov a obuvi ponáhľate. Svadobné topánky by ste tak mali kupovať aspoň mesiac s predstihom. Je dôležité, aby ste si to všetko nechali uležať v hlave a zároveň si všetko dobre premysleli.

Veríme, že sme vás inšpirovali a naše tipy pri kúpe svadobných topánok využijete aj vy.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

svadobné doplnky

Čo čítajú ostatní