Nová dvojica vôní Replay Stone Supernova

Nová dvojica vôní Replay Stone Supernova
  • 26.04.2017
  • Danka Šindléryová

Nová línia Replay Stone Supernova sa inšpiruje fenoménom supernovy, žiarivou a ojedinelou explóziou hviezdy v poslednom štádiu jej bytia. 

Sklenený flakón Replay po prvý raz nadobúda nepravidelný tvar kameňa pemzy, pričom jeho mnohotvárnosť vydáva žiarivú súhru svetla a odrazov. Nová dekoračná technika dodáva flakónu dojem vzácnosti a nový dotykový pocit. Na pohľad je flakón ako časť hviezdy, keď ho uchopíte, vytvára pocit, akoby ste v rukách držali časť oblohy. 

Replay Stone Supernova FOR HER

Pár kvapiek dámskej parfumovanej vody Supernova for Her postačí, aby ste dosiahli božskú zmyselnosť, ktorú vytvára čistá vôňa oslnivých bielych kvetov. Noblesu opojného ylang-ylangu, zmyselnej ruže a žiarivej gardénie vyzdvihuje lahodný akord ovocia. Otvára ho príjemná vôňa jablka zmiešaná s akvatickým akordom uvoľňujúcim absolútnu sviežosť. Základ z krémového santalu, jemného pižma a ambry dotvára hrejivosť a harmóniu vône.

Odporúčame prečítať: Jarné trendy v šatníku - alebo čo sa teraz nosí?

Replay Stone Supernova

Zdroj: Shutterstock®

Replay Stone Supernova FOR HIM

Pánska toaletná voda kombinuje tóny, ktoré evokujú silu aj nehu, tradíciu aj modernosť. Spočiatku predstavuje intenzívne tóny citrusov a levandule v sprievode akvatickej sviežosti. Výrazné srdce zjednocuje zmyselnosť ruže s tónmi kašmírového dreva a moderného akordu machu do intenzívne mužnej stopy. Zvodný základ z tónov fazuliek tonky, cédra a krémového santalu zjemňuje a vyvažuje kompozíciu. 

Odporúčame prečítať: Peplum - čo sa skrýva pod týmto názvom?

Replay Stone Supernova

Zdroj: Shutterstock®

Nová dvojica vôní Replay Stone Supernova dostupná v sieti parfumérií FAnn od marca 2017.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Soňa Kelemenová 26.04.17 07:27

SK
karma
86.00

tieto novinky som ešte nemala možnosť ovoňať .... poznám značku Replay, jej vône boli vždy svieže.... a hlavne cenovo dostupné .. btw má krásny flakón

  • 0
Odpovedať

Mária Maxianová 26.04.17 19:22

MM
karma
100.00

mám rada dvojice vôní, aj flakóny sa mi páčia

  • 0
Odpovedať

Ľudka Uličná 01.01.18 14:58

ĽU
karma
100.00

zaujímave flakony aj vône

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní