Ohúrte oslnivým úsmevom vďaka novej zubnej paste Signal White Now Glossy Chic

Ohúrte oslnivým úsmevom vďaka novej zubnej paste Signal White Now Glossy Chic

Značka Signal prišla v lete na trh s novou zubnou pastou Signal White Now Glossy Chic, vďaka ktorej bude váš úsmev nielen opticky belší, ale doslova neodolateľne žiarivý.

Novinka značky Signal - zubná pasta Signal White Now Glossy Chic - bude rozhodne neodmysliteľnou súčasťou vašich zážitkov.

Novinka značky Signal, zubná pasta Signal White Now Glossy Chic s patentovanou Blue Light technológiou dokáže rozžiariť každý úsmev už po jednom vyčistení* a vďaka svojmu jedinečnému zloženiu s obsahom Ultra-Shine Crystals zanecháva zuby opticky belšie* a na povrchu lesklejšie. Zubná pasta Signal White Now Glossy Chic je tak nenahraditeľným pomocníkom počas príprav na večierok, kedy má často každá chvíľka vyhradená pre skrášlenie cenu zlata. Oslnivý výsledok v podobe žiarivého úsmevu totiž dodáva ihneď. Jej atraktívna ružovo-modrý obal sa perfektne hodí do každej kabelky, a môžete ju tak mať vždy pri sebe. Signal White Now Glossy Chic navyše prichádza aj vo variante Fresh pre extra svieži dych.  A pokiaľ obľubujete pocit sviežosti, vyskúšajte Signal White Now Glossy Fresh, ktorá vás prekvapí navyše extra sviežou chuťou.

*Okamžitý bieliaci efekt je dočasný. Klinická štúdia okamžitého optického bieliaceho efektu meraná na 78 účastníkoch.

Signal_White Now_Glossy Fresh

Zdroj: Shutterstock®


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní