ONE & ONLY Festival: Objav v sebe svoju jedinečnosť!

ONE & ONLY Festival: Objav v sebe svoju jedinečnosť!

ONE & ONLY Festival v sebe nesie posolstvo jedinečnosti. Uvedomenie si svojej unikátnosti je prvý krok k vlastnému sebarozvoju. A práve spoznať samého seba po mnohých stránkach vás pozývame už po druhýkrát do Trenčína!

Každý z nás je jedinečný. Nie je to len klišé, je to fakt. Uvedomenie si svojej unikátnosti je prvý krok k vlastnému sebarozvoju. A práve spoznať samého seba po mnohých stránkach vás pozývame už po druhýkrát v sobotu 28. septembra do Trenčína! Oslávte svoju jedinečnosť a zistite, ako jednoducho a pritom trvalo dokážeme sami seba rozvíjať. Pozývame vás načerpať inšpiráciu, ako žiť lepší a šťastnejší život. Ponúkneme vám informácie o sebapoznaní, sebarozvoji, hudbe, umení, zdravotnom životnom štýle a tiež priestor, kde si budete môcť zacvičiť jógu a oddýchnuť si od každodenných povinností.

Aj v tomto roku vám sľubujeme deň nabitý prednáškami, workshopmi, meditáciami, jógou, či umením. Chceme vám jednoducho vytvoriť miesto, kde budete môcť s inšpiratívnymi ľuďmi objaviť to, čo vás motivuje na ceste k vášmu sebapoznaniu, čo vás inšpiruje vo vašom sebarozvoji, alebo vám jednoducho ukáže nové možnosti. Pretože to, čo máte skutočne radi, viete len vy. A my vám môžeme ponúknuť cestu.

Odporúčame: Sebarozvoj s koučkou: Kto je zodpovedný za šťastie? Každé ráno ho vidíš v zrkadle!

ako na sebarozvoj

Zdroj: One & ONLY Festival

“Všetci sme jedineční a máme sa neustále čo učiť a kam posúvať, je to nikdy nekončiaci proces. Radi by sme tento odkaz posunuli do úrovne, ktorá sa dotkne nielen vášho vnútra, ale začne sa šíriť do okolia. Samotné logo v sebe zahŕňa význam celého nášho podujatia – spájanie času, pohlaví, energie a nekonečnosti vo všetkých formách,” hovoria Mirka Jarošová a Karin Nižňanská, organizátorky festival.

Pozvanie prednášať prijali inšpiratívne osobnosti zo Slovenska aj zo zahraničia. Vybrať si môžete napriklad z prednášky Aleša Kalinu, kouča a motivátora, ktorý príde rozprávať o tom, ako prežitky z detstva ovplyvňujú naše predstavy o partnerovi a rodine. Spisovateľ a motivátor Pavel Baričák ponúkne prednášku o strachoch, vzťahoch a sloode, Martina Penxová zase o zdravom vedomom dýchaní, ktorá mala aj minulý rok obrovský úspech. Michal Kopecký, vzťahový mentor, príde dámam poradiť, ako nájsť, spoznať a získať svojho pána Božského, aby mohli žiť v šťastnom a naplnenom vzťahu. Pozvanie na festival prijala aj herečka Chantal Poullain, ktorá vám porozpráva svoj životný príbeh Život na lane. Pozvanie prijal aj hokejista Branko Radivojevič. V rozhovore prezradí svoj príbeh a tiež, ako v súčasnosti žije.

Poslednú septembrovú sobotu budeme v Trenčíne okrem prednášok a workshopov cvičiť jógu. Stretnúť sa na jógovom workshope budete môcť napríklad s Fredym Ayisim, Katarínou Ježovicovou, ktorá stojí za projektom Jóga zdravo, či Martinom Cifríkom, ktorý vám predstaví jógu smiechu. Moderátorkou festivalu je Vera Wisterová.


“Všetko, čo ti prichádza do života, je dobré.”

ORGANIZÁTORKY

Karin Nižňanská v minulosti sa venovala organizácii eventov, konferencií a súťaží miss, je mama a manželka. Vďaka osobnému rozvoju našla samú seba a celkovú životnú rovnováhu. Absolvovala rôzne kurzy, semináre, cvičí jógu a medituje. Hodnoty, ktoré vyznáva sú úcta, pokora a láska.

Miroslavu Jarošovú tri životné role – žena, manželka, matka – nasmerovali na cestu sebapoznávaniia a sebarozvoja. Absolvovala niekoľko kurzov a školení zamerané na osobný rozvoj a zdravý životný štýl. Pôsobí ako directorka v medzinárodnej firme, ktorá je zameraná na zdravý životný štýl.

Informácie o festivale a možnosť zakúpiť si vstupenku: onefestival.sk


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Ľubica Šťastná 12.09.19 05:55

ĽŠ
karma
100.00

Super, vďaka za tip!

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní