Parndorf slávi vianočný Late Night Shopping už 7. novembra: Pridáš sa?

Parndorf slávi vianočný Late Night Shopping už 7. novembra: Pridáš sa?

Keď sa rozžiaria svetielka, rozsvieti 12-metrový vianočný stromček a rozkošné domčeky v McArthurGlen Designer Outlet Parndorf, znamená to, že vianočný Late Night Shopping je za rohom! S predĺženými otváracími hodinami od 8:30 do 21:00 a skvelými ponukami až do mínus 80 percent na luxusné, lifestylové a dizajnérske značky pozýva Designer Outlet Parndorf svojich zákazníkov otvoriť vianočnú sezónu už 7. novembra. Zábavný program a veľa slávnostných ponúk vás naláka na predvianočné nákupy. Štýlové darčeky pre blízkych z oblastí módy, športu, doplnkov alebo domácich potrieb ako aj perfektné oblečenie k vianočnému stolu nájdete v približne 160 obchodoch. Nechajte sa prekvapiť skvelými zľavami a inšpirovať sa k vianočným darčekom spomedzi značiek ako Swarovski, Nike, Diesel, Wellensteyn, Karl Lagerfeld, UGG a mnoho ďalších – iba 7. novembra až o 80 percent lacnejšie.

Pozri tiež: Recept na jablčný ocot: Bez štipky chémie, konzervantov či É-čok

vianočná sezóna v Designer Outlet Parndorf

Zdroj: McArthurGlen Designer Outlet Parndorf

Zábavný vianočný program

Svetielka kam sa len zrak pozrie – McArthurGlen Designer Outlet Parndorf otvára sezónu s heslom „Lights on“. Svetelné akcenty, žiarivé vianočné gule a zimné dekorácie vytvoria dokonalú vianočnú atmosféru ideálnu na rodinné vianočné fotografie. Návštevníci môžu spojiť nakupovanie s pokojnou zastávkou v mnohých reštauráciách a kaviarňach, ale aj vyskúšať svoje curlingové schopnosti na klzisku. Kapely Buena Banda a Jazzophoniker naladia návštevníkov na sviatky a deti potešia tvorivé dielničky či zdobenie medovníčkov.  Milovníci sladkých aj slaných dobrôt sa istotne zastavia pri Food Truckoch či stánkoch na vianočných trhoch.

Late Night Shopping

Zdroj: McArthurGlen Designer Outlet Parndorf

Nákupy s dobrým úmyslom

Aj tento rok chce Designer Outlet Parndorf prispieť a venovať 10 000 EUR na charitatívne účely nadácií Licht ins Dunkel Burgenland. „Predvianočný čas a túžba obdarovať blízkych je každoročne magická. Máme radosť, že čoraz viac zákazníkov sa túži vyhnúť hektike a na nákupy využijú vianočný Late Night Shopping s príjemnou atmosférou. V približne 160 obchodoch ponúkame obrovský výber módy, šperkov, kozmetických výrobkov, športových doplnkov alebo domácich potrieb – tu zaručene nájdete správny darček. Počas vianočnej sezóny pre nás zohráva dôležitú úlohu aj charitatívna myšlienka. Sme radi, že aj tento rok môžeme prispieť nadácii Licht ins Dunkel,“ zhodnotil Mario Schwann, riaditeľ McArthurGlen Designer Outlet Parndorf.

Odporúčame: Jedinečná múka z pestreca mariánskeho – v čom má navrch oproti iným?!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Mária Maxianová 06.11.19 17:57

MM
karma
100.00

veľmi skoro na vianočnú výzdobu, kedysi sme o takomto čase slávili VOSR

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní