Pieseň na prvý tanec: Romantické a pomalé tóny aj pre netanečníkov!

Pieseň na prvý tanec: Romantické a pomalé tóny aj pre netanečníkov!

Pri výbere svadobných pesničiek dbáte určite na každý detail, a to rovnako ako pri výbere svadobných šiat. Piesne, ktoré si vyberiete, musia vystihovať váš cit k tomu druhému, vašu lásku a pohodu, s ktorou vstupujete do manželstva. Mali by ste sa teda vyhnúť všetkým piesňam, ktoré by mohli naznačovať opak. Na slovách záleží, a to pri svadobných piesňach platí dvojnásobne. Nechcete predsa, aby si hostia mysleli, že to spolu nemyslíte vážne iba preto, že si necháte zahrať nevhodnú pieseň. Výber môžete nechať na DJ-a alebo svadobnú kapelu. DJ má spravidla bohatší repertoár, ale kapela je klasika.

Romantické pomalé piesne

Nájsť toho pravého bola drina, no nájsť tú pravú (svadobnú pieseň) bude ešte väčšia! Najlepšie totiž je, keď sa vám s danou piesňou spájajú nezabudnuteľné a neopakovateľné momenty. Môže to byť pieseň, ktorá hrala v rádiu, keď ste išli na váš prvý výlet alebo pieseň, na ktorú ste prvýkrát spolu tancovali. Vybrali sme pre vás tie najkrajšie a najromantickejšie svadobné piesne, ktoré si zamilujete. Ak nepatríte medzi tanečné hviezdy, vyberte si pomalý tanec. Užijete si tak nádherné chvíle so svojou polovičkou. Pomalý tanec zvládne každý aj bez ťažkej choreografie!

Odporúčame: Najkrajšie slovenské piesne na prvý tanec: Uži si romantiku po našom!

1 z 20

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Mária Chromíková 21.09.19 16:30

MC
karma
109.00

Pieseň na prvý tanec ,by si mali mladomanželia dohodnúť veď patrí hlavne im,nech pripomína krásne spoločné chvíle.

  • 0
Odpovedať

Alexandra Semanová 30.09.19 16:36

AS
karma
-1.00

Výber piesne na prvý tanec je nesmierne dôležitý.

  • 0
Odpovedať

Kristína Sekeráková 16.02.20 17:34

KS
karma
133.00

Ja som jednoznačne za pomalú pieseň, bez zbytočných tanečných kreácií, veď je to chvíľa, ktorá patrí iba novomanželom, kedy sa na chvíľu zastaví svet :-)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní