Plesová sezóna bez faux pass: Akým prehreškom sa vyvarovať?

Plesová sezóna bez faux pass: Akým prehreškom sa vyvarovať?

Sezóna plesov je bohumilou zámienkou povyraziť si do spoločnosti.

Či sa už chystáte na miestnu veselicu, alebo nebodaj na honosný ples, určite si chcete z oboch akcií odniesť len tie najpríjemnejšie spomienky.

A nie sa týždeň hanbiť vyjsť za denného svetla na ulicu. Akým prehreškom sa vyvarovať? 

Pozor na outfit

Nevhodný výber je najčastejším prehreškom u dám aj pánov. Experimentovanie s plesovým outfitom sa vám môže vypomstiť vo forme výsmešných úškrnov a opovržlivých pohľadov. Ako formálne sa máte obliecť by vám mala prezradiť pozvánka. Ples na úrovni si žiada honosnú róbu, na menej oficiálne podujatie postačia elegantnejšie kokteilky. 

Zaujme ťa: Je pohár vína denne zdravý? Prekvapí ťa, čo na to hovorí veda!

nezávislá konverzácia

Zdroj: Shutterstock®

Cenovky odlepiť

Chceme predsa vyzerať čo najlepšie, a to od hora až po špičky topánok. Topánky na ples určite nesmú byť zošliapané, okopané a vyčaptané. Pri najlepšom vedomí a svedomí lodičky spred dvoch rokov vymeníme za neošúchaný nový model, no akosi pozabudneme na odlepenie cenovky. Čo samozrejme zistíme až pri pozeraní fotografií z akcie. Faux pass ako z knihy o etikete.  Zvlášť  ak na podrážke bliká neónová cenovka  z  výpredaja. 

Konverzujte a usmievajte sa

Ples je ideálnou príležitosťou oprášiť starosvetské zvyky, ako pomôcť dáme z kabáta, podržať jej dvere alebo odsunúť stoličku. V konverzácii sa neupínajte na svoju polovičku a pokojne debatujte s novými tvárami alebo so starými známymi. Tematicky voľte príjemné témy a nezabúdajte na  úsmev. Na druhej strane to nepreháňajte s prílišnou otvorenosťou a náklonnosťou. Ples nie je offline zoznamka. 

ProMan Plus

Zdroj: Shutterstock®

Fóbia menom tanec

Ovládanie najpopulárnejšieho tanca, viedenského valčíka, patrí k všeobecnému bontónu. Je vašou povinnosťou objaviť sa na parkete minimálne raz za večer, aby ste nadránom s partnerom neodchádzali s nelichotivou nálepkou „chlebičkári". Muž, ktorý neprejavuje záujem o pohyb a cvičenie, pravdepodobne bojuje s nízkou hladinou testosterónu.

Sedavý typ práce a hodiny pred počítačom preinštalujú jeho organizmus na takzvaného „gaučovníka domáceho", ktorý nemá chuť na akúkoľvek pohybovú aktivitu vrátane rekreačného poskakovania na tanečnom parkete. Spoľahnite sa preto na výživové doplnky ProMan PLUS od NaturaMed Pharmaceuticals. V elegantnej čiernej krabičke s tridsiatimi kapsulami sa ukrýva kombinácia horčíka, ženšenu, zinku a ďalších prospešných látok na podporu testosterónu.

Viac informácií o produkte aj aktuálnej akcii získate na webe www.promanplus.sk


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Mária Maxianová 29.01.18 18:11

MM
karma
100.00

plesy nenavštevujem, nie je to moja parketa

  • 0
Odpovedať

Jana Komadová 29.01.18 19:02

JK
karma
100.00

Na plesy nechodím už roky no rada som si prečítala

  • 0
Odpovedať

Marta Bujdošová 30.01.18 11:45

MB
karma
98.00

Na plesy chodim, aj sa vhodne obliekam, ale ma zaraza ako sa dokazu niektore zeny na ples obliect, tohtorocny preslap boli kralovsky modré obtiahnute minisaty a vysoke cierne cizmy, dama si zrejme pomylila ples s diskotekou.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní