Plesovú sezónu odštartujte vo veľkom

Plesovú sezónu odštartujte vo veľkom
  • 10.01.2017
  • PR článok

K zime neodmysliteľne patrí aj každoročná prehliadka taftu, veľkých tylových sukní, blyšťavých látok a najrôznejších aplikácií. Milé dámy, plesová sezóna je tu čo nevidieť!

Plesová móda je v posledných rokoch aktuálnym trendom viac ako naklonená. Obchody zvlášť v tomto období ponúkajú široký výber dlhých šiat, nablýskaných koktejliek aj malých čiernych. O niečo menšiu slobodu máme pri výbere obuvi. Topánky na podpätku sú prakticky povinnosťou, no vyberať ich treba s rozumom. Predovšetkým, ak máme v pláne pretancovať celú noc. CCC vám poradí, ako nájsť tie pravé. 

Odporúčame prečítať: Inšpirujte sa outfitmi od Brooklyn Blonde

Plesovú sezónu odštartujte vo veľkom

Zdroj: Shutterstock®

Lesk, trblietky a štras

Plesovej sezóne už tradične kraľuje všetko lesklé, trblietavé a metalické. Tieto podmienky nemusia spĺňať len vaše šaty, pokojne sa odviažte pri výbere lodičiek. Kolekcia štýlovej obuvi Jenny Fairy prináša širokú paletu trblietavých lodičiek v rôznych farebných prevedeniach. Od striebornej, zlatej, platinovej až po svetlomodrú.

Ak si potrpíte na decentnejšie farby, skúste sa poobzerať po kúskoch z koženej línie Quazi. Ruku do ohňa dáme za čierne lodičky na ihlovom opätku s rôznofarebnými odleskami. Vďaka tejto luxusnej kombinácii farieb pôsobia ako šperk. Nezabúdajte, že tento typ topánok sa musí dokonale hodiť k štýlu vašich šiat.  

Odporúčame prečítať: Predstavujeme vám farbu roka 2017!

Plesovú sezónu odštartujte vo veľkom

Zdroj: Shutterstock®

Ombré na nohách

Kto povedal, že ombré vyzerá dobre len na vlasoch? Po obrovskom úspechu v kaderníckych salónoch sa tento trend snaží dostať do našich poličiek s topánkami. Ak nie ste práve fanúšičkou nablýskaných črievičiek, stavte na tieňované lodičky z línie Jenny Fairy. Ich svetlosivá špička efektne prechádza do tmavšieho odtieňu na päte. Pokiaľ nemáte prax v chodení na vysokých ihličkách, zaiste oceníte priateľskú výšku ich podpätku. Takže polnočné prezúvanie do baleríniek vám už nehrozí.

Oprášená klasika

Ak si na ples zvolíte výrazne šaty so vzorom, musíte sa krotiť pri výbere topánok. Stávkou na istotu sú lodičky v nude odtieni alebo klasické čierne. Vyberať si môžete podľa tvaru špičky, veľkosti opätka alebo použitého materiálu. Ak hľadáte „niečo viac“, zvoľte nápadné čierne lodičky z línie koženej obuvi Quazi. Ich matné vyhotovenie skvele kontrastuje s nápadným podpätkom kovového efektu, ktorý dodá šmrnc každej žene. 

V predajniach CCC nájdete tieto a mnohé ďalšie modely pod jednou strechou. Viac inšpirácií hľadajte na www.ccc.eu/sk


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

6 komentárov

Soňa Krátka 13.01.17 20:00

SK
karma
114.00

krásne lodičky, len tá výška podpätku by mohla byť asi aj nižšia, nôžky to ocenia pri tanečkoch

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 18:59

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 18:59

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

Mária Zámečníková 21.01.17 15:01

MZ
karma
-1.00

Krásne, ženské :)

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 01:49

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 01:49

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní