Presvedč sa, že aj manikúra na krátkych nechtoch môže byť sexy!

Presvedč sa, že aj manikúra na krátkych nechtoch môže byť sexy!

Dlhé nechty sú síce vyzývavé a neprehliadnuteľné, no majú aj svoju negatívnu stránku. Sú ťažko udržateľné, lámu sa a pre bežné ženy väčšinou znamenajú sťažený život. Aplikácia a vyberanie kontaktných šošoviek, zbieranie malých predmetov zo zeme a dokonca i obyčajné písanie na počítači s nimi môže byť výzva. Ak ste sa teda rozhodli, že manikúra na krátkych nechtoch bude pre vás tou pravou (a praktickou), inšpirujte sa v našej galérii.

Aj krátke môžu byť sexy

Súčasné trendy v manikúre hovoria za seba. Len dlhé a špicaté nechty už nie sú symbolom vyzývavosti, pretože čoraz obľúbenejšou sa stáva práve krátka manikúra. Môžete si ju vytvoriť doma alebo sa zveriť do rúk šikovnej manikérky. V prípade, že sú vaše nechty nekvalitné, lámu sa a príliš nenarastú, môže ich zachrániť gél, ktorý ich spevní a ochráni pred nepriaznivými vplyvmi bežného dňa, napríklad pred upratovaním či umývaním riadu. Poďte sa teda spolu s nami pozrieť na trendy v manikúre krátkych nechtov, ktoré sme hľadali v nekonečnej studni inšpirácie – na Pintereste.

- TOP trendy pre krátke nechty
1 z 10

Nádych jari

Keďže sa pomaly ale isto blíži jar, začneme na jarnú nôtu. Ako vidíte, aj rôznofarebné nechtíky môžu zaujať a zároveň pôsobiť milo a decentne. Tieto farby sú nádherné a určite im dajte šancu.

Pozri aj: Čo má spoločné pleť s vlasmi a nechtami? Viac, než si myslíš!

 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní