Priznanie muža baví celé Slovensko! Na návštevu mala prísť svokra

Priznanie muža baví celé Slovensko! Na návštevu mala prísť svokra

Aj muži majú svoje temné chvíľky a najmä vtedy, keď má prísť svokra na návštevu. O svokrách totižto koluje množstvo vtipov, ktoré dokážu pobaviť. Teda, dokážu pobaviť najmä v prípade, ak nie ste tou svokrou aj vy a keď daný vtip nerozpráva váš zať. Už dávnejšie nás pobavilo priznanie ženy, ktoré obletelo celé Slovensko. Vtedy za to mohla jedna jediná veta, ktorá ženu vytočila do nepríčetna. A tentokrát nás baví muž, ktorý očakával návštevu svokry. No radšej, než by sa mal s ňou stretnúť, tak sa rozhodol ísť do krčmy a prečkať v nej, kým svokra odíde.

Na facebookovskej stránke – priznanie žien, sa tentokrát ocitlo nové „priznanie“, ktoré zabáva celé Slovensko. Niet divu, keďže muži sú majstrami na prvý pohľad nevinných žartíkov. Aj tentokrát sa neznámy východniar rozhodol opísať svoje posledné stretnutie so svokrou. Ale ako hovorí sám autor priznania: „Konec dobrý, šicko dobré.“

Tiež ťa zaujme: Aké sú účinky mandlí? Je to len zbytočná kalorická bomba pre zdravie?

vzťah svokry a muža

Zdroj: Shutterstock®

Jedná nevinná návšteva svokry

Neznam pochopic, čomu sú švekry také bosorky. Manželka mi v jeden krásny večar hvari: „pridze mamička cez víkend na návštevu“. Reku, šak naj pridze, ja pujdzem vonka na pivo, aspoň sebe možu kotkodakac keľo im zobaky ráča.

Prišol dzeň D. Zo ženu sme kukali dajaky film, dze letadlo dziglo v horach a hlop zo ženu bojovali o prežice. Nedalo mi a spytal som še manželky či švekra rada ľita na letadle. Mali sce vidzec jak na mne kukla. Myšľel som, že mi i vyľepi jednu po pysku. Aľe co, zvonček zvoni. Žena išla otvoric a ja už ľen čujem „ahoj mami“. Reku keľo hodzin? Hľedal som bugiľar, že idzem na pivo. Idzem ku vchodovým dzverom a švekra me už premerava pohľadom.

prečo muži nemajú radi svokry

Zdroj: Shutterstock®

„No co mamo, jak sce prišľi?“ Ona na to: „taxikom muj zlaty.“ V duchu sebe hvarim, „še bojiš, že na*ebeš na tej metle, kedz taka hmla vonkaj, co?“ A ona na mne spušcela takoj vo dzveroch: „a ty ši se dze vybral, azda še me nebojíš, že ucekaš z domu?“

„Na pivo idzem, mamo. Neham vas s dcerenku, isto sebe mace co povedac.“ I ona začala na mne bľačec, že či mi treba pivo pic, kedz mam veľke brucho. Potom ziscela, že dzecko chore – samozrejme, to moja vina, bo še nestaram jak mam. Televizor bul zapnuty a ona takoj, že ja caly dzen len kukam. Dzvere virzgali, už še me pyta, či nezman namazac panty.

Mne veľo netrebalo a hutorim zene, idzem het, zavolaj mi kedz mamička budze šedzec v tym ľetadle. Švekra kukala jak vyorana, aľe žena znala o čim rečujem. O 3 hodziny mi žena píše sms: „možeš prisc domu, mama dokukala ten film, vysvetlela som jej caly dej, nasrala še na tebe a tak skoro še u nas neukaze.“

Dopil som pivo, prišol domu, vysciskal ženu a pochaľil som ju za dobru robotu. Konec dobrý, šicko dobré!

Neprehliadni: Poznáš božie drievko? Táto stará rituálna bylinka lieči mnohé neduhy!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Mária Chromíková 05.03.20 09:33

MC
karma
109.00

AJ tak še da.....

  • 1
Odpovedať

Elena Švachová 09.03.20 23:36

karma
109.00

Ha ha ha pobavilo.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní