Miriama Tamasova

  • Kozárovce

O mne

Komentár

Obrázok č. 3 je super škoda ze nemám také dlhé vlasy

Komentár

Tak to sú strašne zážitky neprajem nikomu.

Komentár

Presne takto som začala chudnúť asi pred polrokom. Potom som to vzdala lebo sledovať to je neskutočné a keď v obchode strávite vyše hodiny len kvôli tomu, že počítate kalórie, verte že aj vy by ste to vzdali. Teraz som si upravila stravu, nenazývam to diétou jem proste s rozumom a snažím sa vyhýbať potravinám ktoré mi žalúdok zaťažujú a ktoré nedokáže môj metabolizmus spracovať.

Miriama Tamasova
Komentár

Ach tá psychika :(

Miriama Tamasova
Komentár

Úžašné! :) Ešte som také zaujímavé a nápadité oznámenia nevidela.

Miriama Tamasova
Komentár

Už sa neviem dočkať keď vyžrebujete dúfam, že sa na mňa usmeje šťastie

Miriama Tamasova
Komentár

ĎAKUJEM!!! :)

Komentár

Vždy si rada po plese pozerám krásne róby. Problém je že či už na internete alebo v časopisoch sú stále tie isté ženy možno cca 10 sa ich všade opakuje. Ale viac menej túto akciu považujem za snobskú s jemným akcentom charity. Radšej nech darujú peniaze čo by dali na róby čo sú (asi aj štvorciferné čísla) na charitu a nech prídu oblečené zo second-handu ale veď to už by predsa nebola taká výnosná reklama pre dámy a ich dvorných návrhárov.

Miriama Tamasova
Komentár

Cannabis Lip Balzam mám a je skvelý! neskutočne rýchlo regeneruje pery ktoré sú popraskané hlavne aj vplyvom počasia. Môžem len odporučiť

Komentár

jasné každým rokom sú tie moderné stromčeky stále krajšie a sú na ňom ozdoby, o ktorých sme niekedy ani len nesnívali ale určite si každý z nás spomína na stromček z detských čias, farebný s veľkými guľami :)