Hríbiky s balsamicom
Hríby sú naozaj univerzálna príloha, najmä čo sa mäsa týka. Vynikajúce sú ku kuracine aj k ostatným druhom. Vychutnajte si balsamicové hríbiky podľa Closet Kitchen.
Ingrediencie:
- 1 kg hríbov v celku (použite šampiňóny alebo podobné hríby)
- 1 lyžica oleja
- 3 lyžice balsamica
- 2 lyžice sójovej omáčky
- 3 nadrobno posekané strúčiky cesnaku
- 1/2 lyžičky posekaného tymianu
- soľ a korenie podľa chuti
Postup prípravy:
- Rúru si predhrejeme na 200 stupňov.
- V mise si k hríbom pridáme všetky ostatné ingrediencie. Dobre premiešame, aby boli hríby obalené rovnakým dielom.
- Obalené hríby dáme na plech s papierom na pečenie a pečieme do zmäknutia približne 20 minút. V polovici pečenia ich premiešame.
- Podávame ešte teplé.