Recept na čokoládovú hviezdicu

Recept na čokoládovú hviezdicu
  • 27.07.2016
  • Vladimíra Drábiková

Máte radi sladké? Dobre, zlá otázka, kto z nás nemiluje sladké? Lahodné koláčiky, ktoré sa vám rozplívajú na jazyku a navodia pocit spokojnosti a radosti.

Často vám prinášame recepty, ktoré  sú založené na zdravých bio produktoch, alebo na štíhlej línií, či špeciálne pripravené podľa alergénov. Dnes sme sa ale rozhodli publikovať recept, ktorý neuveriteľne krásne vyzerá a ešte lepšie chutí... Veď napokon, spomínala som, že je čokoládový?

A práve tú čokoládu milujeme a spojenie s ňou je pre nás priam extázou. Či už čokoládové zmrzliny, samotné čokolády, čokoládové dezerty, torty alebo podobne chutné recepty. Ak ešte stále váhate, tak si pozrite video tutorial, ktorý vás rozhodne prekvapí o opaku. 

Aj keď táto dobrota na pohľad vyzerá ako výtvor profesionálov, nemusíte sa obávať, že by ste to doma sami nezvládli. Stačí pozorne sledovať, zadovážiť si všetky potrebné suroviny, ak ich už nemáte doma. A hurá, môžete sa pustiť do pekárskeho majstrovania.

Uvidíte, rozhodne neoľutujete! :)

Bude vás zaujímať: Pochúťka, z ktorej nepriberiete - melónová torta!

Ako na to?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Lucia Kobíková 27.07.16 12:18

LK
karma
100.00

Mňam. Túto hviezdicu robíme radi. Fajnotka:)

  • 1
Odpovedať

Iveta Moravčíková 27.07.16 14:38

IM
karma
100.00

vyzerá to dobre až lákavo

  • 1
Odpovedať

Ľudka Uličná 26.06.18 23:12

ĽU
karma
100.00

vyzera dobre

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní