AVOKÁDO PLNENÉ MORSKÝMI PLODMI
Netradičné, no veľmi chutné. Avokádo plnené plodmi mora podľa Averie Cooks si zamilujete!
Ingrediencie:
- 500 g malých krevetiek
- 1 stredná paradajka typu Roma
- 1/3 šalátovej uhorky posekanej nadrobno
- 50 g červenej cibuľky nadrobno
- 30 g posekaného koriandra
- 2 až 3 lyžice limetkovej šťavy
- 1/2 lyžičky soli
- mleté čierne korenie
- čili omáčka podľa chuti
- 2 veľké avokáda (alebo 3 menšie)
Postup prípravy:
- Avokáda si prepolíme, zbavíme ich kôstky a vydlabeme z nich lyžicou asi polovicu dužiny.
- Do misy dáme všetky ingrediencie aj s vydlabanou dužinou a dobre premiešame. Ak máte mrazené krevetky, môžete si ich sprudka opražiť na troche olivového oleja.
- Zmes naukladáme do avokád a podávame ihneď.