Recept: Chrumkavá bageta s pečeňovým syrom

Recept: Chrumkavá bageta s pečeňovým syrom
  • 28.10.2017
  • Lucia Hausknechtová

Klasická šunková bageta je pre väčšinu ľudí ideálnym jedlom na cesty. Dostatočne vás zasýti, vojde sa do väčšej kabelky a po dojedení sa nemusíte starať o žiadne umelohmotné krabičky.

Skúšali ste však nahradiť šunku aj niečím iným? Niekedy stačí malá obmena surovín a z obyčajného jedla sa stane delikatesa, ktorá chutí úplne inak. Ako napríklad Chrumkavá bageta s pečeňovým syrom.

Ingrediencie:

Odporúčame prečítať: Recept: Syrovo-šunkové guľky

Chrumkavá bageta

Zdroj: Shutterstock®

Odporúčame prečítať: Recept: Šunkové slimáky

Chrumkavá bageta

Zdroj: Shutterstock®

Príprava:

Bagety rozpolíme pozdĺžne na dve polovice. Jednu stranu potrieme maslom, horčicou a poukladáme pár lístkov šalátu. Potom nakrájame paradajku na tenké plátky a poukladáme na bagetu.

Pečeňový syr nakrájame na 0,5 cm hrubé plátky a uložíme na paradajky. Červenú cibuľu nakrájanú na kolieska medzitým opražíme do zlatista na panvici a poukladáme na pečeňový syr. Na záver dáme ďalšiu vrstvu šalátu a prikryjeme druhou časťou bagety.

Dobrú chuť!

 

 

Odporúčame prečítať: Recept: Vianočná hríbová polievka

Chrumkavá bageta

Zdroj: Shutterstock®

Odporúčame prečítať: Recept: Cibuľový koláč so šunkou

Chrumkavá bageta

Zdroj: Shutterstock®

Autorka foto: web www.luci.sk / facebook Fotografka Luci Hausknechtová


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

19 komentárov

Soňa Kelemenová 28.10.17 06:02

SK
karma
86.00

pecenovy syr z brusnicami je este lepsi...kupujem len tento... pri priprave bagetky ci uz zeleninovej,sunkovej ,syrovej jtvori zaklad maslo a horcica.... jedine co tam nikdy nedavam su paradajky, premocia chutnu chrumkavu bagetku...

  • 3
Odpovedať

Daniela Bieliková 28.10.17 10:23

DB
karma
117.00

vyzerá to veľmi chutne...

  • 2
Odpovedať

Katarína Kusá 28.10.17 10:44

KK
karma
90.00

pečeňový syr máme radi, ale väčšinou len naťapkáme na chleba... musím vyskúšať takúto obloženú bagetu

  • 2
Odpovedať

Dana Hajzušová 28.10.17 14:09

DH
karma
-1.00

hned by som si dala

  • 2
Odpovedať

Katarína Konečná 28.10.17 19:41

KK
karma
105.00

paradajky nedávam ani ja, dávam ľadový šalát

  • 1
Odpovedať

Peter Gavlas 28.10.17 21:22

PG
karma
93.00

Zbožňujem pečeňový syr, takže pre mňa je toto mňamka :)

  • 1
Odpovedať

Lucia Šeptáková 28.10.17 21:27

karma
108.00

Vyzerá mňam.

  • 1
Odpovedať

Marcel Maňák 28.10.17 21:31

MM
karma
-1.00

Vyzerá a iste aj chutí výborne :)

  • 1
Odpovedať

Táňa Slahučková 29.10.17 00:48

TS
karma
107.00

Pečeňový syr je TOP-ka a chrumkavá bageta ešte väčšia :)

  • 0
Odpovedať

Pavlína Vaksmundská 29.10.17 10:50

PV
karma
113.00

Mňam .. Zasa ste mi urobili chúťky.. Mám rada pečeňový syr , aj paštétu ..Urobím si túto skvelú bagetku ..

  • 0
Odpovedať

Marika Michálková 29.10.17 13:04

MM
karma
107.00

vyzerajú lákavo, chutne

  • 0
Odpovedať

Mária Maxianová 29.10.17 13:36

MM
karma
100.00

vyzerá to dobre, vyskúšame

  • 0
Odpovedať

Milka Damašková 29.10.17 16:02

MD
karma
132.00

Zas niečo čo som nikdy neokúsila...pečeňový syr sa u nás nikdy nekúpil, ale vidím že tu má veľa priaznivcov, takže asi to bude pochúťka..

  • 0
Odpovedať

Lenka Geršiová 29.10.17 16:52

LG
karma
-1.00

vyzerá to dobre :-)

  • 0
Odpovedať

Anna Bútorová 30.10.17 11:12

AB
karma
100.00

niet nad čerstvú chrumkavú bagetu...mňam

  • 0
Odpovedať

Marta Hollá 02.11.17 16:04

MH
karma
91.00

jednoduché rýchle a neskutočne dobré

  • 0
Odpovedať

Peter Maňák 05.11.17 23:52

PM
karma
107.00

Prepadol ma nočný hlad, vyzerá to super.

  • 0
Odpovedať

Ján Komada 14.11.17 12:27

JK
karma
103.00

určite vyskúšam mňam

  • 0
Odpovedať

Soňa Krátka 12.12.17 09:20

SK
karma
114.00

vyzerá chutne

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní