Recepty na 3 osviežujúce letné drinky s tonikom

Recepty na 3 osviežujúce letné drinky s tonikom

Počas horúcich letných dní si každý rád vychutná skvelo namiešaný drink či príjemne vychladenú limonádu. Kým gin s tonikom je medzi miešanými koktailmi klasikou, Kinley je perfektnou voľbou pre tých, ktorí sa chcú osviežiť nealkoholickou alternatívou. Navyše nové 330 ml plechovkové balenie je ideálnym riešením na prípravu menšieho počtu domácich koktailov aj na uhasenie smädu kdekoľvek na cestách.

Menej sladká, jemne horkastá a perfektná do ruky. Taká je limonáda Kinley v jedinečných dizajnových plechovkách inšpirovaných vybranými svetovými destináciami.

„Svet je plný chutí, a hoci si to možno neuvedomujeme, naše spomienky sú s nimi pevne spojené,“ komentuje Kateřina Třísková, Brand manažérka značky Kinley v spoločnosti The Coca-Cola Company ČR/SK a dodáva: „Vďaka novým príchutiam našich Kinley limonád sa v priebehu sekundy opäť ocitnete v uliciach Londýna, Buenos Aires či Bangkoku. Nevadí, ak ste danú destináciu nenavštívili, nové Kinley limonády a k nim odporúčané návrhy miešaných drinkov vám atmosféru daného mesta prinesú až k vám domov.“

Odporúčame tiež:  Módne trendy tohto leta: Uži si leto v štýle farieb a jednoduchosti

recept na miešaný osviežujúci drink so zázvorom

Zdroj: Shutterstock®

Objavte spojené kráľovstvo chutí

Londýn sa môže na prvý pohľad zdať ľahko konzervatívny a nemenný. Málokoho však po jednej návšteve omrzí. Rovnako je to aj s Kinley Tonic Water, perlivou limonádou, ktorú si užijú všetci dospelí, ktorí preferujú menej sladké a jemne horkasté nealkoholické nápoje. S Ginom patrí medzi favoritov letných koktailov. Kinley Tonic Water, klasiku medzi tonikmi, si radi užijete vychladenú kedykoľvek a kdekoľvek.

Objavte ohnivý južanský temperament

Vášnivé a zároveň veľmi nežné a očarujúce. Také je Buenos Aires aj Kinley Bitter Rose nielen pri západe slnka. Kinley Bitter Rose je perfektnou voľbou pre milovníkov jemne sladkých chutí lesného ovocia a len jemne horkého tónu, pretože na rozdiel od Tonic Water je bez chinínu. Vďaka svojej skrytej vášnivosti a nežnej ružovej farbe bude baviť ženy aj mužov.

Objavte thajskú masáž chutí

Tradícia, farby, tanec, elektrizujúca atmosféra, nekončiace večierky, dávka šialenstva a bezstarostné myšlienky. Toto všetko predstavuje rôznorodý život v Bangkoku, ktorý je mestom Kinley Ginger Ale. Kinley Ginger Ale je perlivá limonáda, ktorá v sebe snúbi výraznú chuť zázvoru s jemne horkými tónmi. Je skvelá na zažehnanie smädu, aj na miešanie domácich koktailov, nech už ste kdekoľvek.

Inšpirujte sa:  Moravské koláče: Týmto voňavým maškrtám nebudeš vedieť odolať!

limonáda Kinley v jedinečných dizajnových plechovkách inšpirovaných vybranými svetovými destináciami

Zdroj: Shutterstock®

Namiešajte si

Miešané drinky sa spájajú hlavne s letom, kedy nás prijemne osviežia počas horúcich dní. Urobiť si ich vieme aj v pohodlí domova, pretože postup ich prípravy býva jednoduchý. Takže zopár nových receptov sa zíde vždy.

Recept na Kinley Bianco Rose

  • Kinley Bitter Rose 12 cl
  • Cinzano Vermouth Bianco 6 cl
  • Guličky hroznového vína 2 ks
  • Vetvička tyminánu 1 ks

Recept na Kinley Whisky Ginger

  • Kinley Ginger Ale 12 cl
  • Whisky Macallan 4 cl
  • Cappy jablko 2 cl
  • Limetka 3 ks

Recept na Bulldog gin & Tonic

  • Kinley Tonic 12,5 cl
  • Bulldog gin 4 cl
  • Plátok červeného grepu 1 ks
  • Citrónová kôra 1 ks

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní