Nové kôprovo-smotanové Freestyle, dobrota ako od babičky

Nové kôprovo-smotanové Freestyle, dobrota ako od babičky

Neodolateľne chutné, lákavo chrumkavé a hlavne ľahké - nové ryžové chlebíčky Freestyle kôpor a smotana. Nechajte sa preniesť do detských časov a zaspomínajte si s obľúbenou chuťou kôpru a smotany.

Vďaka ich tvaru sa tenké chlebíčky dajú chrumkať ako chipsy, ale hodia sa aj ako rýchle občerstvenie s najrôznejšími prílohami alebo pomazánkami. Inšpirujte sa našimi chutnými receptami.

Nové Freestyle kôpor a smotana od Racio neobsahujú lepok a sú zložené zo 100 % prírodných zložiek. Vďaka praktickému baleniu ich môžete bezstarostne chrumkať a užívať si oddych a pokoj doma pod dekou alebo si ich pribaľte so sebou na výlet. Zároveň môžete pomocou ryžových chlebíčkov Freestyle kôpor a smotana pripraviť chutné jednohubky na párty, oslavu alebo pre nečakanú návštevu.

Priemerná predajná cena: od 0,39 EUR/ balenie 25 g

FREESTYLE racio

Zdroj: Shutterstock®

  Chuťovky s ružičkami zo sušenej šunky

Potrebujeme:

  • tenké Racio chlebíčky Freestyle kôpor a smotana
  • sušenú šunku
  • krémový syr (cream cheese) alebo smotanovú nátierku
  • jarnú cibuľku

Postup:

Na plátok šunky natrieme vrstvu krémového syra, posypeme nakrájanou cibuľkou a zrolujeme do peknej ružičky, ktorú umiestnime na tenký ryžový chlebíček Freestyle kôpor a smotana.

Chuťovky s ružičkami zo sušenej šunky

Zdroj: Shutterstock®

Chuťovky s ružičkami zo sušenej šunky

Zdroj: Shutterstock®

  Jednohubky s kozím syrom, hruškou a medom

Potrebujeme:

  • tenké Racio chlebíčky Freestyle kôpor a smotana
  • krémový kozí syr
  • zrelú hrušku
  • med

Postup:

Na každý chlebíček Freestyle kôpor a smotana natrieme lyžičku kozieho syra, poukladáme tenké plátky hrušky a všetko to pokvapkáme trochou medu na zvýraznenie chuti. Mňam!

 Jednohubky s kozím syrom, hruškou a medom

Zdroj: Shutterstock®

  Chrumkavé chlebíčky s paradajkovou salsou

Potrebujeme:

  • tenké Racio chlebíčky Freestyle kôpor a smotana
  • paradajku
  • jarnú cibuľku
  • chilli papričku
  • lyžicu paradajkového pretlaku
  • zopár lístkov čerstvej bazalky

Postup:

Paradajku nakrájame na malé kocky, pridáme nadrobno nasekanú chilli papričku, jarnú cibuľku a všetko zmiešame aj s lyžicou paradajkového pretlaku. Podávame na tenkých chlebíčkoch Freestyle kôpor a smotana s lístkom čerstvej bazalky. 

Chrumkavé chlebíčky s paradajkovou salsou

Zdroj: Shutterstock®

Chrumkavé chlebíčky s paradajkovou salsou

Zdroj: Shutterstock®

 Zeleninové jednohubky s cesnakovou nátierkou

Potrebujeme:

  • tenké Racio chlebíčky Freestyle kôpor a smotana
  • cottage cheese (dá sa použiť aj kyslá smotana)
  • 1-2 strúčiky cesnaku
  • zeleninu podľa chuti (napr. reďkovky, uhorku či mrkvu)
  • ďalšie suroviny na obloženie (ja som použila ementál a ľanové semiačka)

Postup:

Cottage cheese zmiešame s pretlačeným cesnakom, natrieme na Freestyle kôpor a smotana ryžové chlebíčky, pridáme nakrájanú či nastrúhanú zeleninu, syr a posypeme ľanovými semiačkami. 

Zeleninové jednohubky s cesnakovou nátierkou

Zdroj: Shutterstock®

  Kôprovo-smotanové sendviče

Potrebujeme:

  • tenké Racio chlebíčky Freestyle kôpor a smotana
  • smotanovú nátierku
  • čerstvý kôpor

Postup:

Nátierku zmiešame s nasekaným kôprom, v prípadne potreby trošku osolíme a zlepíme ňou tenké ryžové chlebíčky Freestyle kôpor a smotana.

Kôprovo-smotanové sendviče

Zdroj: Shutterstock®


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

10 komentárov

Soňa Krátka 31.12.15 07:17

SK
karma
114.00

vedela by som si predstavit

  • 0
Odpovedať

Martina Zahoranová 31.12.15 09:36

MZ
karma
92.00

práve bežím do obchodu pre pečivo a určite nezabudnem kúpiť aj Racio chlebíčky, pretože tie chuťovky na nich vyzerajú senzačne a rada ozvláštnim svoj Silvestrovský stôl :-)

  • 0
Odpovedať

Jana Fuchsová 31.12.15 21:23

JF
karma
80.00

wau, určite skúsim, super, dik

  • 0
Odpovedať

Dušan Karaman 31.12.15 21:57

DK
karma
-1.00

polystyrén s príchuťami!!!!!!!!!!!!!!!!!
prasa je len prasa!!!!!!!!!!!!!!

  • 0
Odpovedať

anka - fb anka all saga saganová 02.01.16 15:48

A-FAASS
karma
-1.00

super nápad , vyskušam

  • 0
Odpovedať

Jana Komadová 02.01.16 18:08

JK
karma
100.00

Skvelá inšpirácia určite vyskúšam

  • 0
Odpovedať

Mária Maxianová 02.01.16 18:46

MM
karma
100.00

vyzerá to lákavo, určite vyskúšam

  • 0
Odpovedať

Peter Maňák 03.01.16 01:35

PM
karma
107.00

Tak toto môžem, rád vyskúšam :)

  • 0
Odpovedať

Erika Špacírová 29.01.16 08:45

karma
93.00

vyzerajú chutne na tých obrázkoch ale kôprové by som asi nezjedla, tie s paradajkami mi chutia

  • 0
Odpovedať

Kristína Sekeráková 06.11.21 08:00

KS
karma
133.00

Tie sú vážne dobré :-)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní