Naštartujte svoj deň s ovsenými kašami Goji, Açaí a Rakytník

Naštartujte svoj deň s ovsenými kašami Goji, Açaí a Rakytník

V dnešnej uponáhľanej dobe mnohí z nás zabúdajú na raňajkový rituál. Ten je však pre náš organizmus dôležitý. Doprajte si chutný štart do nového dňa - Ovsenú kašu od Dr.Oetker v atraktívnych príchutiach Goji, Rakytník a Açaí. Všetky navyše v kombinácii s ľanovými semienkami. Vďaka kvalitným surovinám a jednoduchej príprave sú skvelou voľbou na raňajky alebo ako rýchle občerstvenie počas dňa.

 Kúsok zdravia v malom

Vedeli ste, že ovsené vločky sú významným zdrojom beta-glukánov? Práve tie prispievajú k udržaniu prirodzenej hladiny cholesterolu v krvi. Priaznivý účinok pozorujeme už pri konzumácii 3g beta-glukánov z ovsa denne, a preto by sme mali vločky pravidelne začleniť do nášho jedálnička.

Ovsené kaše Dr.Oetker obsahujú vysoký podiel celozrnných ovsených vločiek, v ktorých nájdete telu prospešné beta-glukány a vlákninu. Nevyžadujú ani veľa pozornosti na prípravu. Stačí ich zaliať horúcou vodou a počkať 3 minúty na výsledok. Teraz máte k dispozícii v jednej krabici hneď štyri jednoporciové balenia ovsenej kaše.

Odporúčame prečítať: 3 rýchle recepty na slané koláče QUICHE, ktoré vás zasýtia

Naštartujte svoj deň s ovsenými kašami Goji, Açaí a Rakytník

Zdroj: Shutterstock®

Je ťažké si vybrať

Nový rad ovsených kaší od Dr.Oetker prináša svieže a jedinečné chute, ktoré potešia nielen váš apetít, ale aj vitalitu:

Gojitajomstvo čínskej medicíny, ktorého prvé zmienky pochádzajú z 2. storočia pred n.l. Toto zázračné ovocie je bežnou súčasťou jedálnička tamojšieho obyvateľstva, ktoré verí, že sa jedná o „plod dlhovekosti“. Ak ste Goji ešte nevyskúšali, je najvyšší čas to zmeniť.

Ak vás láka exotická chuť Açaí, vedzte, že vyskúšate chuť plodov palmy rastúcej v amazonských dažďových pralesoch. Plody Açaí konzumovali pre svoje priaznivé účinky už domorodé kmene Južnej Ameriky a môžete ich nájsť aj v dnešných brazílskych pokrmoch.

Trojicu atraktívnych chutí uzatvára Rakytník – výnimočná rastlina sýtej oranžovo-červenej farby, ktorej korene siahajú do tibetskej a čínskej medicíny. Ľudstvo využíva jeho liečebné účinky už 2 500 rokov, a to najmä pre všestranné využitie a blahodarný vplyv na organizmus.

Odporúčaná maloobchodná cena Ovsená kaša Rakytník/ Goji/ Açaí Dr.Oetker (4x60g): 2,99 – 3,29€

Odporúčame prečítať: Krémová bylinková polievka


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní