Opäť zhnedli skôr ako ste ich stihli pojesť! Prezreté banány, ktoré sú príliš sladké, ale aj mäkké, nie sú nič čo by ste dali do úst len tak. V koši však skončiť rozhodne nemusia, pretože aj príliš zrelé banány sa dajú využiť na niekoľko rôznych spôsobov. My vám prinášame hneď 3 recepty z prezretých banánov a je už len na vás, ktorý z nich si vyberiete, keď vám čerstvé banány nabudúce vypovedajú službu príliš skoro a nečakane.
Recepty z prezretých banánov
Ak potrebujete o dôvod viac, prečo prezreté banány nevyhodiť, rozhodli sme sa ešte pred galériou s tromi receptami zverejniť ich blahodarné účinky na ľudský organizmus. Banány sú nesmierne populárne, pretože sú bohaté na vlákninu, antioxidanty a vitamín A. Pozitívne vplývajú na trávenie, zdravie srdca či obličiek a sú dobrými spoločníkmi aj na ceste za chudším telom. Ich nesmiernou výhodou je najmä to, že zasýtia na dlhý čas, a tak sú skvelým adeptom na zahnatie vlčieho hladu. Aj pre tieto zdravotné benefity vyskúšajte recepty z prezretých banánov, ktoré nájdete v našej galérii.
Inšpiruj sa: Ako využiť prezreté ovocie? Tieto šikovné triky musíš poznať!
- Recepty z prezretých banánov
- Anketa
NA KTORÝ Z RECEPTOV SA VÁM ZBIEHAJÚ SLINKY?
Odpovedalo 44 ľudí