Relax s kozmetikou GERnétic: Salón La Santé si zamiluješ!

Relax s kozmetikou GERnétic: Salón La Santé si zamiluješ!

Recenzie máme radi. Rôznych článkov o zážitkoch a skúsenostiach je však také množstvo, že sme sa rozhodli poňať dnešnú recenziu úplne inak. Veď predsa o zážitku v podobe ošetrenia je najlepšie porozprávať sa priamo s odborníkmi a o to lepšie je, ak ich zažijete aj na vlastnej koži. A tak nás vietor zavial až do Popradu za nesmierne milým manželským párom.

Práci kozmetičky sa pani Katonová začala venovať v roku 2003. Počas prvých rokov praxe zistila, že svojim klientom nedokáže pomôcť s rôznymi kožnými problémami a cítila sa ako v začarovanom kruhu, z ktorého nebolo úniku. Keď na kozmetickom trhu hľadala riešenie pre jej klientov, našla kozmetiku GERnétic.

Po 9 rokoch praxe s touto značkou nám potvrdila, že denne pracuje s jedinečnými produktami, ktoré prinášajú vynikajúce výsledky v podobe spokojných klientov. V roku 2010 absolvovala medzinárodné školenie GERnétic v Portugalsku, kde načerpala nové skúsenosti a poznatky, ktoré využíva vo svojej každodennej praxi. Profesionalita, precíznosť a odbornosť jej služieb sú vysoké štandardy, ktoré sa snažia stále napĺňať.

Prečo hovoríme v množnom čísle? Pretože Salón La Santé v Poprade vám ponúkne komplexný zážitok, ktorý sme mali tú česť zažiť aj na vlastnej koži.

Odporúčame: Beauty poradňa GERnétic: Ako odstrániť celulitídu? Preč s ňou!

kozmetický salón Poprad

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Relax, ošetrenie a zážitok v jednom

Čo však nezažijete len tak hocikde, je práve ten komplexný zážitok, ktorý sme spomenuli. Počas procedúry si totiž naša Miška vychutnala nielen tvárové ošetrenie, no zároveň aj masáž, cvičenie, ktoré ju naučilo správne dýchať a prekvapivo aj masáž nôh, zakončenú nádhernou pedikúrou. Neuhádnete, kto jej tú krásnu manikúru urobil!

Manžel pani Katonovej sa masážam začal venovať v roku 2005, kedy absolvoval prvý kurz klasickej masáže. Počas nasledujúcich rokov praxe postupne rozširoval svoj obzor v rámci ďalších špecializovaných masážnych techník, aby pokryl čo najširšie spektrum potrieb klientov. Po zoznámení sa so značkou GERnétic absolvoval spolu s manželkou odborný seminár, so zameraním sa na telové ošetrenia. Túto kozmetiku začal úspešne využívať aj pri masážach, ktoré nadobudli nový rozmer, zvýšením pozitívnych účinkov. Veríme, že aj vy sa zaradíte medzi spokojných klientov, ktorí hľadajú relax a nechávajú sa rozmaznávať kozmetikou GERnétic. Miška to totiž zhodnotila jednoznačne. Taký zážitok, relax a uvoľnenie ešte nikdy nezažila! 

Ak ste zvedaví, ako to celé prebiehalo, ponorte sa s nami do sveta relaxu v našom videorozhovore a predstavení Salónu La Santé v Poprade.

Viac informácií o tomto výnimočnom salóne sa dozviete aj na stránkach GERnétic.

Pozri aj: Beauty poradňa GERnétic: Ako si udržať správne pH pokožky?

- Anketa

NAVŠTEVUJETE KOZMETICKÝ SALÓN?

Odpovedalo 9 ľudí  

Áno ale nie pravidelne.
33%
Áno, často ich navštevujem.
33%
Nie, ešte som tam nebol/a.
33%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní