Relaxácia pre singles v kúpeľoch prináša spoznávanie nových ľudí

Relaxácia pre singles v kúpeľoch prináša spoznávanie nových ľudí
  • 03.03.2017
  • PR článok

Produkt „Víkend pre single cestovateľov v hoteli Alexandria“ akciovej spoločnosti Kúpele (Lázně) Luhačovice bol ocenený Centrálou cestovného ruchu Východnej Moravy ako HIT sezóny na rok 2017. Víkend pre single cestovateľov v hoteli Alexandria bol tento rok už ocenený aj druhým miestom v celoštátnej súťaži Veľká cena cestovného ruchu 2016/2017.

M. Fialová k získaniu ocenenia povedala: „Víkend pre single cestovateľov v hoteli Alexandria je našou produktovou novinkou. Snahou je odlíšiť sa od ostatných wellness pobytov na trhu a ukázať, že relaxácia bez partnera alebo priateľov nemusí byť nuda. Počas vybraných víkendov v rámci tohto netradičného pobytu je pripravený organizovaný program s profesionálnym koučom s cieľom priblížiť kúpele singles a sólo hosťom, ktorí môžu počas spoločných aktivít, prechádzok či večere spoznať nových ľudí a priateľov.“

Odporúčame prečítať: K týmto 4 veciam doma chlapa radšej nepúšťajte

Relaxácia pre singles v kúpeľoch prináša spoznávanie nových ľudí

Zdroj: Shutterstock®

Pobyt Víkend pre single cestovateľov v hoteli Alexandria sa radí k výnimočným produktom na trhu vzhľadom k cieľovej skupine, na ktorú sa zameriava. Umožňuje účastníkom otvoriť si nové obzory a lepšie spoznať seba samého. Účasť na spoločných aktivitách je úplne dobrovoľná. Hostia sa stretávajú ráno pri raňajkách a večer pri večeri a zapájajú sa do spoločenských aktivít podľa nálady. Obsah bol pripravený tak, aby maximálne využil všetky prednosti luxusného ALEXANDRIA**** Spa & Wellness hotela. Okrem voľného vstupu do najväčšieho a najluxusnejšieho wellness centra v Luhačoviciach v štýle starorímskych kúpeľov pobyt zahŕňa aj rad relaxačných procedúr.

Cieľom produktu je oslovenie novej cieľovej skupiny a snaha sa odlíšiť od ostatných ponúkaných wellness pobytov a ponúknuť väčšiu pridanú hodnotu. Každý hosť akciovej spoločnosti Kúpele Luhačovice navyše dostane po príchode exkluzívnu zľavovú kartu, pri ktorej predložení ušetrí napr. pri objednaní výletov a kultúrnych akcií a môže ju využiť aj vo vybraných reštauráciách, obchodoch či cukrárňach v Luhačoviciach a okolí,“ konštatovala M. Fialová.

Odporúčame prečítať: O 66% nižši výskyt rakoviny prsníka v Japonsku. Dôvodom je táto látka v strave.

Relaxácia pre singles v kúpeľoch prináša spoznávanie nových ľudí

Zdroj: Shutterstock®

ALEXANDRIA**** Spa & Wellness hotel je v akciovej spoločnosti Kúpele Luhačovice vlajkovou loďou v oblasti wellness pobytov. Magnetom je voľný vstup do najväčšieho a najluxusnejšieho wellness centra v Luhačoviciach v štýle starorímskych kúpeľov. Wellness centrum ponúka zážitkové procedúry na regeneráciu tela i duše, vrátane prírodných uhličitých kúpeľov. Hostia majú k dispozícii voľný vstup do bazéna, vírivky a saunového sveta (laconium, parná, bylinková, soľná a fínska sauna), k dispozícii je tiež Kneippov chodník, ochladzovacie sprchy, ľadová studňa a vyhrievané lavice. Pre aktívnych návštevníkov je pripravené fitness centrum vybavené najmodernejšími posilňovacími strojmi. Očarí tiež Francúzska reštaurácia ponúkajúca regionálnu i medzinárodnú kuchyňu.

Viac informácií: www.HotelAlexandria.cz, www.LazneLuhacovice.cz


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní