Residence Hotel & Club Donovaly pozýva: Zažite veľkonočné sviatky na Donovaloch

Residence Hotel & Club Donovaly pozýva: Zažite veľkonočné sviatky na Donovaloch

Túžite po pohode a relaxe počas veľkonočných sviatkov a hľadáte, kde by ste si kvalitne oddýchli a zároveň zažili niečo extra? Máme pre vás zaujímavé riešenie pre celú rodinu, pretože Residence Hotel&Club Donovaly ponúka celý repertoár aktivít a bohatý veľkonočný program pre malých aj veľkých.

Zbaľte kufre a vyberte sa za svojím jarným relaxom. Personál Residence Hotel&Club Donovaly vás v termíne 18. – 22. 4. 2019 srdečne pozýva prežiť sviatky bez stresu a s úsmevom na perách.

Pozri aj: Hľadáš neobyčajné miesta na dovolenku? Objav krásy Slovinska!

hotel Donovaly

Zdroj: Shutterstock®

Čo vás čaká?

Okrem dospelých si tento čas užijú vo veľkom aj deti. Pripravený je bohatý animačný program, ktorý napríklad zahŕňa: kreatívne dielničky, pletenie korbáčikov, hľadanie veľkonočných kraslíc, pečenie sladkých korbáčov.

Počas oddychového a zážitkami nabitého pobytu sa môžete tešiť aj na sobotnú veselicu ľudového charakteru, na ktorej sú vítané všetky vekové kategórie. Určite vás zaujme aj tradičná ukážka z ľudovej remeselnej tvorby či vystúpenie tanečného súboru a ľudovej hudby. Nezabudnuteľným bude istotne aj Jarný detox v Ayur Ganesh či Swedanam indická sauna.

hotel Donovaly - Veľká noc

Zdroj: Shutterstock®

Počas tohto nezabudnuteľného jarného pobytu vás okrem štandardných služieb čakajú aj benefity v podobe welcome drinku, detských jedál a zdravého kútika, bezplatného internetu a, samozrejme, pútavého animačného programu pre deti a taktiež bohatého veľkonočného programu pre dospelých.

Každý, kto túži po kvalitnom relaxe a chce si užiť krásne jarné chvíľky aj so svojimi najbližšími, je vítaný na Donovaloch v Residence Hotel & Club. Bližšie informácie nájdete aj na stránke –www.residencehotel.eu

Veľká noc na Donovaloch 2019

Zdroj: Shutterstock®

Veľká noc na Donovaloch

Zdroj: Shutterstock®


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Alica Mareková 11.08.20 15:02

AM
karma
-1.00

vyzerá to pekne

  • 0
Odpovedať

Kristína Sekeráková 15.02.21 19:21

KS
karma
133.00

Zaujímavý program pre celú rodinku :-)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní