Jana Sedláková

Jana Sedláková
  • 23.04.2018
  • Jana Sedláková

Som človek, ktorý neverí ani na Osud s veľkým „O“ ale ani na náhody :-) Rada držím život vo vlastných rukách, ale s pokorou sa skláňam pred vecami, ktoré ma presahujú. Verím, že človek má neobmedzený potenciál, ale to, akým spôsobom ho využíva, limituje jeho ďalšie životné kroky rovnako, ako okolnosti, za ktorých vyrastal a schopnosti, s ktorými sa narodil. Na čom ale najviac záleží je to, čo chce urobiť TERAZ :-)

Vyštudovala som Masmediálnu komunikáciu a pracovala v PR a marketingu, až kým som sa nestala mamou. Táto obrovská zmena nasledovaná každodennými radosťami a starosťami rodinného života ma mnoho naučila a mnohé vo mne pretvorila. Zároveň mi otvorila ďalšiu cestu: pocítila som silnú túžbu podeliť sa s tým, čo som sa pri dvoch (zatiaľ malých) deťoch sama naučila a odžila, s ostatnými ženami – budúcimi či súčasnými maminkami. Počas materskej som absolvovala vzdelávanie za dulu a mnohé semináre o výchove a rodičovstve.

Ak mám nejaký voľný čas, rada sa venujem akejkoľvek tvorivej činnosti od kreslenia a maľovania, cez šitie až po varenie. Veľkou vášňou je pre mňa aj naša záhradka, ktorú s manželom zakladáme  v duchu divokej jedlej džungle, a tomu zodpovedá aj množstvo pozornosti, ktorú venujeme zdravej strave.

Teším sa, že som dostala priestor deliť sa o svoje skúsenosti a zaujímavé informácie ako dula a mama zároveň. Verím, že budú pre Vás inšpiráciou a povzbudením!

Ako dula: http://www.duly.sk/phdr-jana-sedlakova/


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní