Sex počas koronavírusu: Čo robiť, keď sa dostaví nutkanie?

Sex počas koronavírusu: Čo robiť, keď sa dostaví nutkanie?

Už je to niekoľko dní čo sedíme doma a dodržiavame karanténu. Za tú dobu sme sa dokonca s partnermi spoznali o niečo lepšie a pochopili svoje zmýšľanie. Na internete dokonca koluje množstvo vtipných obrázkov, ktoré znázorňujú spoločné nažívanie mužov a žien počas pandémie, ktorá prinútila mnohé podniky pozastaviť svoju výrobu. Skvelým príkladom je vtipné meme: „Kvôli zavretým krčmám trávim už 13. večer doma a rozprávam sa so svojou manželkou. Poviem vám, je to fajn baba so zaujímavými názormi.“ :D A vedzte, že týchto vtipných výrokov je oveľa viac.

Ale ako to je v prípade pohlavného styku počas koronavírusu? Všetci odborníci tvrdia, že koronavírus sa šíri prostredníctvom kvapôčok z človeka na človeka. V dôsledku toho je nariadený núdzový stav a tzv. sociálna izolácia. Ale každý z nás má svoje potreby a držať sa od seba s partnerom, s ktorým sme aktuálne 24 hodín denne, nie je vôbec jednoduché. Pozrite si preto nasledujúce video, v ktorom vám komediant priblíži, ako na akékoľvek zblíženia počas pandémie COVID-19.

Odporúčame: Domáci dezinfekčný prostriedok: Keďže je kvôli koronavírusu vypredaný, tak si ho vyrob!

Čo teda s pohlavným zblížením počas pandémie?

Najlepšie je zahnať myšlienky na sex jedlom. Odborníci odporúčajú predovšetkým horkú čokoládu, ale aj pohár červeného vína či zelený čaj – tie totižto obsahujú zložku, ktorá je kľúčovou látkou pri boji s koronavírusom. Ale povedzme si, po skončení karantény by sa z nás stali alkoholici alebo ručička na váhe by vystrelila smerom nahor a nám by ostali oči pre plač. Pri sexe dokonca nie je možné dodržiavať dvojmetrový odstup, ktorý je nariadený hygienikmi. Aj keď sa nebudete bozkávať, aby ste zamedzili výmene slín a tým aj prípadnému šíreniu vírusu, budete vo veľmi blízkom kontakte.

Celotelové kondómy neexistujú, očkovacia látka je v nedohľadne, tak čo teraz? S respirátorom by to bolo bezpečnejšie, no dávajte si pozor, aby ste svoju rozkoš udýchali. 

Neprehliadni: Dezinfekcia rúk proti koronavírusu je dôležitá, ale nezabúdaš na niečo dôležitejšie?!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní