3 najzvodnejšie znamenia

Dokázali by ste sa diviť, ako dokážu niektoré znamenia pôsobiť na mužov. Jednoducho a efektívne ich opantať, a to i bez väčšej námahy. V čom sú ich najväčšie zbrane a ktoré znamenia to vôbec sú?

Panna

Panny sa vyznačujú predovšetkým inteligenciou. A povedzme si úprimne, práve to dokáže muža natoľko očariť, že sa vie do tohto znamenia zverokruhu bezhlavo zblázniť. Na prvý pohľad dokážu pôsobiť veľmi jemne a dievčensky, čo v kombinácii s rozumom dokáže dostať chlapa do varu v priebehu pár sekúnd. Tieto ženy presne vedia, čo chcú a vďaka múdrej hlavičke vedia, ako to využiť vo svoj prospech. Sršia „iným" sexepílom, nie sú to femme fatale na prvý pohľad, ale keď chcú, vedia pôsobiť veľmi žensky. Zároveň sú Panny výbornými milenkami. Ak to má chlap možnosť zistiť, nechce sa už takejto ženy vzdať. Veď ktorý muž by nechcel mať pri sebe takúto ženu?

Odporúčame: Láska až za hrob! Najvernejšie znamenia horoskopu, ktoré nikdy nepodvádzajú

Ktoré tri znamenia dokážu pomotať hlavu každému chlapovi?

Zdroj: Shutterstock®

Rak

Ženy narodené v tomto znamení sa vyznačujú predovšetkým láskou k rodine. Práve rodinné hodnoty sú pre ne prioritou číslo jeden, a preto mnohí muži si často za životné partnerky vyberajú práve ženy narodené v tomto znamení. Zároveň sú veľmi tajomné, vždy majú v rukáve nejaké skryté veci, ktoré chcú všetci odhaliť. A aj to tajomno, ktoré okolo seba vytvárajú, núti mužov ich dobíjať o niečo usilovnejšie, ako iné znamenia zverokruhu. Tieto ženy sú na prvý pohľad éterické, energické, rafinované a veľmi citlivé, no zároveň ženské. Vďaka tomuto rôznorodému mixu sa chlap po boku ženy Raka nikdy nebude nudiť, čo dokáže vytušiť už po prvý sekundách konverzovania. A preto dokáže toto znamenie pomotať hlavu takmer každému chlapovi. Medzi ich plusové stránky tiež patrí spontánnosť, ktorá fascinuje nejedného muža. Aj zadaného. Takže veľký pozor na ženy narodené v tomto znamení, ak nechcete prísť o svojho priateľa. 

zvodné znamenia horoskopu

Zdroj: Shutterstock®

Škorpión

A prečo práve znamenie Škorpióna? Predovšetkým sú ženy narodené v tomto znamení považované za jedny z najvášnivejších. A zároveň sú aj vynikajúcimi milenkami. Ale pozor, nevyhľadávajú sex ako taký. Majú ho spojený s láskou. Takže, ak sa do vás zamiluje žena v tomto znamení, budete mať pocit, že ste vyhrali v lotérii. O tomto znamení je všeobecne známe, že sex je pre nich niečo ako návyková látka. Muži to vedia zo ženy vycítiť na prvý pohľad, preto sa v ich prítomnosti tiež nevedia ovládať. No žena narodená v znamení Škorpióna je hotovou výhrou pre každého chlapa, ktorý je naladený rovnako. Nebojí sa experimentov, je ochotná vyskúšať takmer čokoľvek, a to je pre väčšinu mužov sen.

Pozri tiež: 3 zákerné znamenia zverokruhu, na ktoré si dávaj pozor: Nečakaj od nich nič dobré!

0 komentárov

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE