Šokujúce vlasové premeny: Ako vyzerajú slávne obrazy na vlasoch?

Šokujúce vlasové premeny: Ako vyzerajú slávne obrazy na vlasoch?

Vlasové trendy zažívajú v súčasnosti naozaj divoké obdobie. Nech si spomeniete na akúkoľvek farbu, je veľmi pravdepodobné, že sa na niekoho vlasoch v poslednej dobe vyskytla. Ružová, fialová či žltá, priestor majú v dnešnom módnom svete všetky!

Práve týmto trendom sa zrejme inšpirovala vlasová stylistka Ursula Goff, ktorá sa preslávila tým, že na vlasy svojich klientov premieta naozaj slávne obrazy. Pozrite sa na jej vlasové premeny s umeleckým nádychom.

Pozri aj: Pozor! Toto sú najkrajší muži z instagramu!

Hviezdna noc či Marilyn

Vincent van Gogh a jeho Hviezdna noc, Edward Munch a jeho Výkrik, či Andy Warhol a jeho slávna Marilyn Monroe... Aj tieto krásne kultové obrazy dokázala Ursula premietnuť z plátna na obyčajné vlasy. Presvedčte sa sami.

Zaujme ťa: Fascinátor na hlave ako symbol výstrednosti? To už dávno neplatí!

Ursula sa niekedy snaží o presnú repliku obrazu a niekedy je zámerom využitie danej škály farieb a samotné prevedenie necháva na naozaj pestrej fantázii. 

Neprehliadni: Fascinátor na hlave ako symbol výstrednosti? To už dávno neplatí!

Klienti jej dôverujú

A čo jej klienti? Tí si podľa jej slov nechajú na hlave urobiť, čo si táto umelkyňa zmyslí, pretože jej dôverujú. Samozrejme, že si pod jej ruky sadajú s tým, že vedia, ako bude premena približne prebiehať a sú zmierení s tým, že neskočia s klasickou blond. Ak sa pýtate, koľko takáto nádhera môže trvať, je to individuálne. Pár hodín, alebo celú pracovnú dobu, to je jedno. Výsledok je vždy dychberúci!

Preskúmaj: Čo je to epsomská soľ? Zázrak, ktorý ti pomôže s mnohými neduhmi!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Ľubica Šťastná 06.02.18 18:55

ĽŠ
karma
100.00

Skutočne umelecké diela.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní