Tomáš Čerhít

Tomáš Čerhít
  • 04.11.2017
  • Tomáš Čerhit

Som vyštudovaný elektro inžinier pracujúci vo svojom odbore. Už nejakú dobu sa však venujem strave a rôznym možnostiam ako prirodzeným spôsobom zlepšovať svoje zdravie  a udržiavať sa v dobrej kondícii. Od kedy preferujem vysoko tučnú nízko sacharidovú stravu sa cítim skvelo a moja imunita nebola nikdy takto odolná. Považujem sa za biohackera a často skúšam na sebe nové naštudované veci, vďaka čomu sa neustále posúvam vpred. Totižto jediné obmedzenia, ktoré máme, sú v našej hlave.
 
Okrem stravy a celkového životného štýlu sa vo svojom voľnom čase venujem systeme (ruské bojové umenie), futbalu, učím sa hrať na gitare a čítam knihy z oblasti neverbálnej komunikácii, motivačnej literatúry a praktickej filozofie.
 
Verím, že moje články vám prinesú inšpirácie, prezradia niečo nové a aspoň trochu pomôžu zlepšiť kvalitu vášho zdravia. Píšem takmer výlučne z vlastnej skúsenosti o veciach, ktoré bežne praktizujem vo svojom živote, takže ak máte nejaké otázky, šup s nimi do komentárov!
 
 

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní