Mecom Mäsová Veľká noc: Vyhrajte 5x balíček výrobkov Mecom

Mecom Mäsová Veľká noc: Vyhrajte 5x balíček výrobkov Mecom

Blíži sa nám ďalšie obdobie chutných jedál, sladkostí, nápojov a stretnutí s rodinou.

Veríme, že aj vy sa na Veľkú noc tešíte rovnako ako my a pochutnáte si na mäsových výrobkoch Mecom.

Práve preto sme pre vás pripravili jednoduchú súťaž, v ktorej môžete vyhrať niečo chutné na váš stôl.

Každý z 5-tich balíčkov obsahuje:

  • Kohút klobása
  • 2x Bajkal saláma
  • 2x Sibír saláma
  • 2x Flamenco saláma
  • Doska na krájanie
  • Magnetka
  • Vykrajovátko prasiatko

Prinášame aj inšpiráciu vo forme zaujímavých receptov, ktoré nájdete na našej webstránke www.viemecovamchuti.sk – inšpirujte sa veľkonočnými receptami!

 

Vyhrajte 5x balíček výrobkov Mecom

Ako sa zapojiť do súťaže?

Do komentára pod túto súťaž pridajte váš najobľúbenejší recept z webstránky www.viemecovamchuti.sk a vyhrajte 5x balíček produktov a darčekov Mecom. Avšak pozor - do súťaže sa môžete zapojiť len jedným komentárom!

Súťažíme od 4.4.2017 do 18.4.2017

GRATULUJEME:

  1. Daniela Šurláková, Makov
  2. Norbert Kováčik, Košice
  3. Zdenka Slahučková, Dubnica nad Váhom
  4. Eva Begová, Bratislava
  5. Angela Gavlasová, Dubnica nad Váhom

Do súťaže sa zapojilo 218 čitateliek. Vyžrebovaných sme kontaktovali e-mailom.

Mecom Mäsová Veľká noc: Vyhrajte 5x balíček výrobkov Mecom

Zdroj: Shutterstock®


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

220 komentárov

Zuzana Benešová 04.04.17 17:15

ZB
karma
-1.00

  • 2
Odpovedať

Marika Michálková 04.04.17 17:35

MM
karma
107.00

  • 1
Odpovedať

Tomáš Senaj 04.04.17 18:28

TS
karma
-1.00

  • 1
Odpovedať

Daniela Šurláková 04.04.17 18:29

karma
97.00

  • 1
Odpovedať

Iveta Hrickova 04.04.17 18:54

IH
karma
-1.00

mam rada taketo pikantne veci :-)

  • 1
Odpovedať

Katka Sklenárová 04.04.17 19:22

KS
karma
-1.00

  • 1
Odpovedať

Daniela Balakova 04.04.17 20:32

DB
karma
96.00


Zeleninové balíčky s Údenou klobásou
Ingrediencie

2 ks Údenej klobásy Mecom
12-16 stredne veľkých červených zemiakov
8-10 šampiňónov
200 g zelenej fazuľky
1 ČL údenej papriky
čierne korenie, soľ
olivový olej
petržlenová vňať na ozdobenie
alobal na balíčky

  • 1
Odpovedať

Andrea Kováriová 04.04.17 20:42

AK
karma
-1.00

  • 1
Odpovedať

Bria Tóthová 04.04.17 21:06

BT
karma
-1.00

Určite by som každému odporúčala skúsiť slaný koláč so slaninou, cibuľkou a šunkou. My ho zvykneme niekedy spraviť aj namiesto sladkého koláča nakoľko ľúbime aj slané veci. Poprípade si ho môžete ešte aj dotvoriť a hodiť k tomu niečo podľa vlastnej chuti.

  • 2
Odpovedať

Helena Arvova 04.04.17 21:28

HA
karma
-1.00

  • 1
Odpovedať

Ivan Krolák 04.04.17 21:35

IK
karma
-1.00

  • 1
Odpovedať

Jana Golhová 04.04.17 22:20

JG
karma
-1.00

  • 1
Odpovedať

Anna Jánošková 04.04.17 22:46

AJ
karma
-1.00


  • 1
Odpovedať

Janka Sláviková 04.04.17 23:40

JS
karma
-1.00

trhací chlieb s kalinkou

  • 1
Odpovedať

Jana Gulánová 05.04.17 00:02

JG
karma
-1.00

  • 1
Odpovedať

Simona Záhumenská 05.04.17 00:02

SZ
karma
93.00

  • 1
Odpovedať

Katarína Žmijáková 05.04.17 03:18

karma
-1.00

  • 1
Odpovedať

Martina Fusekova 05.04.17 07:08

MF
karma
-1.00

  • 1
Odpovedať

Erika Golhová 05.04.17 07:30

EG
karma
93.00


Šunkový veniec s Karlovarskou šunkou
Ingrediencie

2 balenia Karlovarskej šunky Mecom Premium
2 balenia vyvaľkaného lístkového cesta
nastrúhané syry - gouda, cheddar, mozzarella
bazalkové pesto
kápia
petržlenová vňať
vajíčko

  • 1
Odpovedať

Jana Belicová 05.04.17 07:32

JB
karma
96.00

Slaný koláč
s pečenou šunkou a cibuľkou
odporúčam - je výborný!

  • 1
Odpovedať

iveta škoríková 05.04.17 08:16

karma
-1.00

šunkovy veniec s karlovarskou šunkou

  • 1
Odpovedať

Mária Chromíková 05.04.17 08:51

MC
karma
109.00

  • 1
Odpovedať

Ludmila Pechová 05.04.17 08:56

LP
karma
-1.00

  • 1
Odpovedať

Martina Kovačičová 05.04.17 09:00

MK
karma
-1.00

  • 1
Odpovedať

Denisa Mitríková 05.04.17 09:04

karma
-1.00

  • 1
Odpovedať

Andrea Kusyova 05.04.17 09:08

AK
karma
-1.00


Vyborny - doporucuji vyzkouset

  • 2
Odpovedať

Alena Mattová 05.04.17 10:15

AM
karma
-1.00

  • 1
Odpovedať

Miroslava Vierikova 05.04.17 10:26

MV
karma
-1.00

Pecena sunka zo spenatovym rizotom

  • 1
Odpovedať

Miroslava Vierikova 05.04.17 10:26

MV
karma
-1.00

Pecena sunka zo spenatovym rizotom

  • 1
Odpovedať

Katarína Konečná 05.04.17 10:51

KK
karma
105.00

šunkový veniec s karlovarskou šunkou

  • 0
Odpovedať

Csilla Ibolya 05.04.17 11:13

CI
karma
-1.00

Pečená šunka
so špenátovým rizotom
Ingrediencie
500 g Plzeňskej pečenej šunky Mecom
500 g ryže (ideálne arborio)
70 g masla
1 cibuľa
1 – 1,3 l slepačieho vývaru
100 g čerstvého špenátu

  • 1
Odpovedať

Helena Kalusová 05.04.17 11:13

HK
karma
-1.00

Veľkonočné šatôčky s gazdovským stehnom

  • 0
Odpovedať

Margita Dvorská 05.04.17 11:29

MD
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Andrea Gezeova 05.04.17 11:47

AG
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Monika Galgócziová 05.04.17 11:50

MG
karma
-1.00

  • 2
Odpovedať

Katarína Petrovková 05.04.17 11:53

KP
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Júlia Bodinková 05.04.17 11:55

JB
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Natália Petrovková 05.04.17 12:00

NP
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Ladislav Bodinek 05.04.17 12:02

LB
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Radoslav Petrovka 05.04.17 12:03

RP
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Jana Bidulská 05.04.17 12:04

JB
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Helena Petrovková 05.04.17 12:06

HP
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Zuzana Pastierová 05.04.17 12:28

ZP
karma
-1.00


  • 0
Odpovedať

Eva Matejková 05.04.17 14:15

EM
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Blažena Sádovská 05.04.17 14:23

BS
karma
100.00

  • 0
Odpovedať

Adriana Radecká 05.04.17 15:20

AR
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Jana Hricová 05.04.17 15:32

JH
karma
108.00

  • 0
Odpovedať

Milada Ivanovičová 05.04.17 15:36

MI
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Ľudmila Sedlická 05.04.17 15:51

ĽS
karma
105.00

  • 0
Odpovedať

Pavlína Vaksmundská 05.04.17 15:56

PV
karma
113.00

úžasné recepty , ťažko si vybrať ,ale pre mňa je NAJ tento :

  • 0
Odpovedať

ivana pistovičová 05.04.17 16:02

IP
karma
89.00

  • 1
Odpovedať

Veronika Reščáková 05.04.17 16:06

VR
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Veronika Stanová 05.04.17 16:07

VS
karma
-1.00

  • 1
Odpovedať

Bettina Benková 05.04.17 16:20

BB
karma
-1.00

:)

  • 1
Odpovedať

Stanislava Mészárošová 05.04.17 16:20

SM
karma
-1.00

naj super recept na večeru :

  • 0
Odpovedať

Anna pistovičová 05.04.17 16:27

AP
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Lenka Hudecová 05.04.17 16:48

LH
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Vanda Kučerová 05.04.17 16:51

VK
karma
-1.00

U mňa jednoznačne víťazí táto kotletka na rozmaríne s lyonskámi zemiakmi a slaninkou. Vôňu rozmarínu milujeme a nemôžeme sa tohto receptu dojesť :

  • 0
Odpovedať

ľubka Olexyová 05.04.17 17:14

ľO
karma
-1.00

šunkový veniec s karlovarskou šunkou

  • 0
Odpovedať

Anna Kristova 05.04.17 17:14

AK
karma
100.00

  • 0
Odpovedať

Jozef Krist 05.04.17 17:16

JK
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Jozef Stejskal 05.04.17 17:17

JS
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Silvia Kristová 05.04.17 17:19

SK
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Mária Reibergerová 05.04.17 17:29

MR
karma
104.00

môj najobľúbenejší recept je Farmárska polievka v chlebovom bochníku, zbožňujem ju keďže je z ingrediencií, ktoré mám veľmi rada ako napríklad kyslá kapusta, slanina, cesnak a čerstvé huby... je to mňamka na ktorej si vždy pochutí celá rodina.

  • 0
Odpovedať

Marianna Rajniaková 05.04.17 17:37

MR
karma
109.00

  • 0
Odpovedať

anka majdova 05.04.17 17:42

AM
karma
-1.00

Tento Šunkový veniec
s Karlovarskou šunkou je proste skvely!


Ingrediencie
2 balenia Karlovarskej šunky Mecom Premium
2 balenia vyvaľkaného lístkového cesta
nastrúhané syry - gouda, cheddar, mozzarella
bazalkové pesto
kápia
petržlenová vňať
vajíčko
Postup:
Rúru vyhrejeme na 190°C. Lístkové cesto nakrájame na 18 rovnoramenných trojuholníkov.

Na pracovnú dosku položíme menšiu misku hore dnom. Pomôže nám vytvarovať veniec. Okolo misky pravidelne rozložíme trojuholníky lístkového cesta do tvaru hviezdice (kratšia strana trojuholníkov sa nachádza pri miske). Cesto potrieme bazalkovým pestom. Do stredu (okolo misky) začneme vrstviť suroviny v poradí šunka - gouda - cheddar - šunka - mozzarella. Pridáme na kocky nakrájanú kápiu a ozdobíme petržlenovou vňaťou. Odstránime misku zo stredu a všetky trojuholníky cesta preložíme cez navrstvené suroviny. Takto vytvoríme veniec. Cesto potrieme rozšľahaným vajíčkom.

Veniec preložíme na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme do zlatista asi 25 minút.

  • 0
Odpovedať

Daniela Revayová 05.04.17 17:48

DR
karma
104.00


  • 0
Odpovedať

Marie Gutmannová 05.04.17 18:14

MG
karma
104.00

zapečený salámový toast :)

  • 0
Odpovedať

Dominika Vidiečanova 05.04.17 18:17

DV
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Petra Kiseľová 05.04.17 18:25

PK
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Mária Maxianová 05.04.17 18:50

MM
karma
100.00


  • 0
Odpovedať

Tibor Benkovics 05.04.17 19:33

TB
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Lenka Piovarčiová 05.04.17 20:21

LP
karma
81.00

  • 0
Odpovedať

valeria sílešová 05.04.17 20:40

VS
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Katarína Vrábliková 05.04.17 20:40

KV
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Mária Sivová 05.04.17 22:39

MS
karma
100.00

Farmárska
polievka v chlebovom bochníku.

  • 0
Odpovedať

Júlia Dominová 05.04.17 22:57

JD
karma
-1.00

Mne sa najviac zapáčil tento:

  • 0
Odpovedať

Vlasta Tóthová 05.04.17 23:03

VT
karma
-1.00

Túto roládku sme vyskúšali a bude na našom veľkonočnom stole ako vylepšená verzia. Tuning pre klasickú roládu ktorú sme robievali predtým. Je super lahodná a samozrejme vhodná i na všedné dni.
Skúste :)

  • 0
Odpovedať

Denisa Janková 06.04.17 07:23

DJ
karma
-1.00


  • 1
Odpovedať

Stella Brezinová 06.04.17 07:42

SB
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Michaela Trizuliaková 06.04.17 08:35

MT
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Katarína Glejteková 06.04.17 08:49

KG
karma
-1.00

mňam :)

  • 0
Odpovedať

Štefan Žubretovský 06.04.17 08:58

ŠŽ
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Nikola Kovalčíková 06.04.17 09:37

NK
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Gabriela Vrabľová 06.04.17 09:46

GV
karma
85.00

  • 0
Odpovedať

Andrea Szabová 06.04.17 09:52

AS
karma
-1.00

Netradičná praženica s Cisárskymi párkami

Ingrediencie:
6 ks Cisárskych párkov Mecom Premium
5 stredne veľkých vajec
100 g cherry paradajok
1 jarná cibuľka
čerstvá rukola
50 ml smotany na šľahanie
olej
čierne korenie
soľ



MŇAM!

  • 0
Odpovedať

Monika Grígelová 06.04.17 11:24

MG
karma
55.00

mňam!! :) odskúšané :)

  • 0
Odpovedať

Božena Filipová 06.04.17 12:55

BF
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Rudolf Dostal 06.04.17 14:10

RD
karma
-1.00

Sunkovy veniec s karlovarskou sunkou.

  • 0
Odpovedať

Tomáš Kamenár 06.04.17 16:11

TK
karma
105.00

  • 0
Odpovedať

Marek Petro Monocký 06.04.17 16:54

MPM
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Mária Vinohradská 06.04.17 16:59

MV
karma
-1.00

šunkový veniec s karlovarskou šunkou

  • 0
Odpovedať

Martina Putoráková 06.04.17 19:08

MP
karma
97.00

Vyrobky Mecom poznam velmi dobre, pravidelne ich kupujeme nielen kvoli vybornej chuti, ale aj kvoli tomu, ze podporujem miestnu vyrobu - mesto Humenne, kde sa nachadza zavod je totiz nedaleko nas :) Minule som vyskusala urobit velkonocne satocky s Gazdovskym stehnom a tento recept mozem vrelo odporucat!!!

  • 0
Odpovedať

Lenka Dopirakova 06.04.17 21:22

LD
karma
-1.00

Jednoznacne toto:

  • 0
Odpovedať

Jana Komadová 06.04.17 22:00

JK
karma
100.00

Fúúú ťažké preťažené sú tu skvelé recepty často robievam.

  • 0
Odpovedať

Alena Sabolová 07.04.17 07:47

AS
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

zuzana horvathova 07.04.17 09:46

ZH
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Milada Sorádová 07.04.17 11:09

MS
karma
67.00

zapečeny salámový toast-odskúšala som,perfektné.

  • 0
Odpovedať

Anna Cvíčelová 07.04.17 11:37

AC
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Ján Guľa 07.04.17 11:38

JG
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Norbert Kovacik 07.04.17 11:39

NK
karma
-1.00

Mňamka :)

  • 0
Odpovedať

Peter Hošták 07.04.17 11:59

PH
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

František Hricko 07.04.17 12:29

FH
karma
-1.00

Kanapky s Gazdovskym stehnom

  • 0
Odpovedať

Ingrid Šimoniková 07.04.17 12:30

karma
74.00

mne sa páči viacero ale vyberám tento , určite ho urobím

  • 0
Odpovedať

Jana Mateičková 07.04.17 13:05

JM
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Darina Čierna 07.04.17 14:21

karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Monika Filípková 07.04.17 16:28

MF
karma
56.00

toto môžem jesť každý deň, deti to tiež milujú

  • 0
Odpovedať

Martina Horváthová 07.04.17 16:59

MH
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

igor peto 07.04.17 18:07

IP
karma
116.00

  • 0
Odpovedať

Daniela Kundekova 08.04.17 06:26

DK
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Andrej Janko 08.04.17 08:30

AJ
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Marcela Vybrancova 08.04.17 08:43

MV
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Jana Jankurová 08.04.17 09:04

JJ
karma
-1.00


-konečne maškrta, ktorá nie je sladká....

  • 0
Odpovedať

Alžbeta Nováková 08.04.17 09:07

AN
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

marcela harnosova 08.04.17 09:14

MH
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Lenka Geršiová 08.04.17 11:08

LG
karma
-1.00

Alsaský tarte
flambée so Sibír salámou
Ingrediencie
200g Sibír salámy Premium
200ml crème fraîche (kyslá smotana s vysokým obsahom tuku)
100g plnotučného tvarohu
3ks cibule
soľ, čierne korenie
Cesto na chlieb:
400g hladkej múky
200ml vlažnej vody
8g sušeného droždia
štipka soli

  • 0
Odpovedať

Tomas Agocs 08.04.17 11:11

TA
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Magdaléna Kunkelová 08.04.17 12:59

MK
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Martina Styková 08.04.17 15:58

MS
karma
-1.00

je super

  • 0
Odpovedať

Libuše Šumná 08.04.17 21:48

karma
113.00

Cibuľový koláč so šunkou

  • 0
Odpovedať

Klára Tamásiová 08.04.17 22:05

KT
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Dagmar Becková 08.04.17 23:52

DB
karma
-1.00

Chili con Flamenco

  • 0
Odpovedať

Ján Soták 09.04.17 00:51

JS
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Vladimír Soták 09.04.17 00:56

VS
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Miroslav Soták 09.04.17 00:59

MS
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Miroslav Soták 09.04.17 01:01

MS
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Miroslav Soták 09.04.17 01:02

MS
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Anna Sotáková 09.04.17 01:04

AS
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Katarína Sotáková 09.04.17 01:06

KS
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

MIRO HORVATH 09.04.17 08:34

MH
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Natália Klinčoková 09.04.17 11:29

NK
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

maria macejovska 09.04.17 20:21

MM
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Danica Bolhajová 09.04.17 21:03

DB
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Marianna Tancerová 09.04.17 21:17

MT
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Marianna Tancerová 09.04.17 21:17

MT
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Josef Brychcín 09.04.17 22:52

JB
karma
-1.00

Zemiakový guláš s klobásou - jednoduché a chutné

  • 0
Odpovedať

Mária Frnová 10.04.17 11:57

MF
karma
106.00

  • 0
Odpovedať

Darina Božiková 10.04.17 11:58

DB
karma
114.00

šunkový veniec s karlovarskou šunkou

  • 0
Odpovedať

Eva Šuster 10.04.17 16:23

karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Martin Matta 10.04.17 20:51

MM
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Zuzana Rezáková 10.04.17 21:33

ZR
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Dana Chrenkova 10.04.17 22:20

DC
karma
-1.00


  • 0
Odpovedať

Monika Bujdáková 10.04.17 22:40

MB
karma
-1.00

uplna topka

  • 0
Odpovedať

Monika Bujdáková 10.04.17 22:41

MB
karma
-1.00

uplna topka

  • 0
Odpovedať

Simona ČUNIKOVA 11.04.17 07:47

karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Silvia Štefančíková 11.04.17 09:52

karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Katarína Gulánová 11.04.17 10:46

KG
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Monika Majdáková 11.04.17 11:06

MM
karma
-1.00

:-)

  • 0
Odpovedať

Nadežda Siriková 11.04.17 13:05

NS
karma
-1.00


  • 0
Odpovedať

Gitka Martinkova 11.04.17 13:17

GM
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Mária Ošková 11.04.17 13:27

MO
karma
-1.00


  • 0
Odpovedať

Jana Lascsáková 11.04.17 14:47

JL
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Emília Hoštáková 11.04.17 16:08

EH
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Lucia Banárová 11.04.17 17:31

LB
karma
-1.00


Vsetky burgre vyzeraju uzasne

  • 0
Odpovedať

Tatiana Tomašovičová 11.04.17 17:45

TT
karma
118.00

  • 0
Odpovedať

Martin Pavliš 11.04.17 18:41

MP
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Peter Šálka 11.04.17 19:46

karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Brona Torokova 11.04.17 20:00

BT
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Alexandra Levska 11.04.17 22:00

AL
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Eva Begová 11.04.17 22:42

EB
karma
-1.00

LIMETKOVÁ PRAŽMA
Pražmu dobre umyjeme a po stranách nakrojíme. Zvnútra ju osolíme, okoreníme a naplníme pokrájanými limetkami (prípadne pomarančom). Zvrchu potrieme malým množstvom olivového oleja a posypeme rozmarínom. Pečieme asi 15 - 20 minút. Podávame na ľadovom šaláte alebo rôzne podľa chuti.

  • 0
Odpovedať

Miram Spinderova 11.04.17 23:18

MS
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Martina Fusekova 12.04.17 06:57

MF
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Peter Daniš 12.04.17 07:02

PD
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

jaro vetrik 12.04.17 08:12

JV
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Zlatuša Holubová 12.04.17 08:50

ZH
karma
92.00

  • 0
Odpovedať

Marián Kopecký 12.04.17 09:37

MK
karma
-1.00

  • 1
Odpovedať

Marek Gajdoš 12.04.17 10:03

MG
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Lucia Mikolášová 12.04.17 10:16

LM
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Monika Kollarova 12.04.17 13:44

MK
karma
-1.00

Palacinky so šunkou
a syrom Fontina

  • 0
Odpovedať

Alexandra Semanová 12.04.17 15:13

AS
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Judita Czékusová 12.04.17 16:07

JC
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Martina Mičová 12.04.17 17:55

MM
karma
-1.00

  • 1
Odpovedať

Lenka Hrdinová 12.04.17 19:27

LH
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Blažena Sádovská 12.04.17 19:51

BS
karma
100.00

  • 0
Odpovedať

MIRO HORVATH 12.04.17 20:41

MH
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Antónia Vattaiová 13.04.17 00:03

AV
karma
-1.00


(je fakt úžasná)

  • 0
Odpovedať

Janka Hericová 13.04.17 10:01

JH
karma
-1.00

Receptov máme s rodinou obľúbených viac,ale momentálne vedie a nás najobľúbenejší je:

  • 0
Odpovedať

Barbora Guteková 13.04.17 11:06

BG
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Ján Blaško 13.04.17 11:22

JB
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Magda Bubnášová 13.04.17 12:17

MB
karma
-1.00


  • 0
Odpovedať

Ladislava Moskurišinová 13.04.17 12:20

LM
karma
-1.00


  • 0
Odpovedať

Slavomíra Nováková 13.04.17 12:22

SN
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Marek Bubnáš 13.04.17 12:23

MB
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Jana Fuchsová 13.04.17 13:34

JF
karma
80.00

Najobľúbenejší je SLANÝ KOLÁČ s pečenou šunkou a cibuľkou a je vynikajúci, Ďakujem za recept a super krásne sviatlky všetkým v MECOM aj tu na stránke prajeme, užite si ich

  • 0
Odpovedať

Simona Káčerová 13.04.17 17:01

SK
karma
107.00

  • 0
Odpovedať

Dana Štefančíková 13.04.17 18:19

karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Michaela Provaznikova 13.04.17 20:52

MP
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Jaroslav Novák 13.04.17 21:33

JN
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Dorotka Fuchsová 13.04.17 22:28

DF
karma
-1.00

NAJ sú Veľkonočné šatôčky s Gazdovským stehnom a krásne sviatky

  • 0
Odpovedať

Iveta Sýkorová 13.04.17 23:00

IS
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Zuzana Gážiková 14.04.17 01:16

ZG
karma
-1.00



Kanapky s Gazdovským stehnom
Ingrediencie

Gazdovské stehno Mecom
celozrnná bageta
krémový syr
avokádo
paradajky
uvarené vajíčka

Postup:

Bagetu nakrájame na hrubšie plátky, natrieme krémovým syrom, uložíme plátok gazdovského stehna, ozdobíme avokádom, paradajkou a navrch položíme polovicu vajíčka. Posypeme pažítkou a servírujeme.

  • 0
Odpovedať

Ľubica Križanová 14.04.17 10:48

ĽK
karma
106.00


  • 0
Odpovedať

Magdaléna Križanová 14.04.17 11:00

MK
karma
92.00

  • 0
Odpovedať

Jana Križanová 14.04.17 11:05

JK
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Beata Kolkova 14.04.17 13:48

BK
karma
100.00

Mnam cesnacka

  • 0
Odpovedať

Mária Kecskésová 14.04.17 13:50

MK
karma
-1.00


  • 0
Odpovedať

Ingrid Štefanová 14.04.17 19:45

karma
94.00

  • 0
Odpovedať

Emília Hoštáková 15.04.17 13:12

EH
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Marián Štefančík 15.04.17 17:26

karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Daniela Vážanová 15.04.17 18:01

DV
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Zuzana Behancová 16.04.17 09:38

ZB
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

petra gallova 16.04.17 11:55

PG
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Daniela Bujnovská 16.04.17 15:10

DB
karma
-1.00

recept vyskúšaný, chutný

  • 0
Odpovedať

miriam vyparinova 16.04.17 18:41

MV
karma
-1.00

Farmárska polievka v chlebovom bochníku

  • 0
Odpovedať

Daša Orságová 16.04.17 22:06

DO
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Erika Stopiaková 17.04.17 11:46

ES
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Juliana Šurkovská 17.04.17 18:46

karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Táňa Slahučková 17.04.17 21:42

TS
karma
107.00

Tortila so slaninou

a špenátom
Ingrediencie
100 g čerstvého špenátu
1 strúčik cesnaku
50 g tvrdého syra
2 tortilly
100 g slaniny Bacon Mecom Premium
olej
soľ, čierne korenie


Postup:
Čerstvý špenát prepláchneme v studenej vode a dáme na jednu minútu do vriacej vody (v jarnom období môžeme namiesto špenátu použiť medvedí cesnak).

Potom špenát precedíme a pokrájame na menšie kúsky. Na troche oleja opražíme slaninu s nadrobno pokrájaným cesnakom a pridáme špenát. Všetko premiešame, osolíme, okoreníme a náplň do tortilly je hotová.

Nakoniec opečieme tortilly z každej strany, naplníme špenátovou náplňou, posypeme nastrúhaným syrom a zabalíme do rolky. Podávať môžeme s čerstvou zeleninou alebo dresingom.

  • 0
Odpovedať

Jana Šurkovská 17.04.17 23:00

karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Zdenka Slahučková 18.04.17 08:21

ZS
karma
100.00

Grilované kuracie
stehná v pivnej marináde

Ingrediencie
1kg celých kuracích stehien
300ml svetlého piva
rozmarín
oregano
3 PL kečupu
2 PL sójovej omáčky
2 strúčiky cesnaku
soľ
olivový olej

Postup:
Kuracie stehná (horné a dolné) vykostíme. Na marinádu si pripravíme svetlé pivo, do ktorého pridáme 1 stonku rozmarínu, pár lístkov oregana. Pridáme do nej kečup, sójovú omáčku, roztlačený cesnak. Osolíme. Mäso do marinády naložíme a necháme cez noc marinovať. Mäsko položíme na gril alebo na troške oleja opražíme na grilovacej panvici. Podávame s kuskusom alebo zeleninovým šalátom.

  • 0
Odpovedať

Peter Maňák 18.04.17 08:23

PM
karma
107.00

  • 0
Odpovedať

Peter Gavlas 18.04.17 08:54

PG
karma
93.00

Veľkonočné šatôčky
s Gazdovským stehnom

Ingrediencie
250 g uvareného Gazdovského stehna Mecom
2 PL masla
2 PL hladkej múky
250 ml teplého mlieka
2 hrste mladého špenátu
100 g strúhaného čedaru
soľ, čierne korenie, muškátový oriešok
1 lístkové cesto
1 vajíčko na potretie

Postup:
Šatôčky sú výborným receptom, ak vám ostalo údené mäso, ktoré neviete po sviatkoch spotrebovať. Prípadne údené mäso uvarte v menšom objeme vody, len pre tento účel spolu s čiernym korením a bobkovým listom a vývar použite na prípravu polievky.

Do panvice dajte zahrievať 2 PL masla. Keď je maslo roztopené a začína bublať, pridajte za stáleho miešania múku. Miešajte, pokiaľ zmes nezíska jemne žltú farbu, dosoľte. Prilejte teplé mlieko a rozmiešajte do hladka. Varte do bodu varu.

Následne pridajte čierne korenie a muškátový oriešok podľa chuti. Pridajte špenát, zvarte a na záver pridajte na drobno nakrájané údené mäso a čedar. Zmes nechajte vychladnúť.

Vyvaľkané lístkové cesto rozdeľte na veľké štvorce. Plnku navrstvite na štvorec a preložte rohy do stredu. Na záver potrite vajíčkom a pečte pri 200 stupňoch cca 20 – 25 minút. Podávajte s rukolou poliatou citrónovou šťavou a olivovým olejom.

  • 0
Odpovedať

Angela Gavlasová 18.04.17 08:57

AG
karma
105.00

Mňam, toto vyzerá senzačne :)

Grilované ovocie
s medom a mascarpone

Ingrediencie
1/4 šálky cukru
1 lyžička sušenej levandule (púčiky)
4 veľké marhule, polené, vykôstkované
4 nektarinky, polené, vykôstkované
1/2 kg čerešní, vykôstkovaných
2 lyžice čerstvej citrónovej šťavy
1 1/2 lyžičky jemne strúhanej pomarančovej kôry
1 lyžica extra panenského olivového oleja + na potretie
soľ, čerstvo mleté čierne korenie
1 šálka mascarpone
2 lyžice medu
plátky sedliackeho chleba
8 rozmarínových vetvičiek

Postup:

Cukor a levanduľu zomeľte na prášok v mlynčeku na korenie. Vo veľkej mise zmiešajte cukor s levanduľou s marhuľami, nektarinkami, čerešňami, citrónovou šťavou, pomarančovou kôrou a 1 polievkovú lyžicu olivového oleja. Pridajte soľ a korenie. Nechajte stáť po dobu 10 minút. Medzitým v malej miske premiešajte mascarpone s medom a dochuťte korením. Potrite plátky chleba na oboch stranách s olivovým olejom. Zapáľte gril. Pretiahnite ovocie na rozmarínové vetvičky. Grilujte chlieb asi 30 sekúnd na každej strane, pokiaľ nie je chrumkavý. Grilujte ovocné špízy na miernom grile, podlievanie niekoľkokrát šťavou, kým sa ľahko neopečú, asi 4 minúty na každej strane. Natrite med s mascarpone na hrianky. Poukladajte ovocné špízy na tanier a podávajte. Ovocné špízy a chlieb môžu byť na grile, uchovávajte pri izbovej teplote cca 2 hodiny.

  • 0
Odpovedať

Anna Bútorová 18.04.17 11:49

AB
karma
100.00

  • 0
Odpovedať

Viera Dvoranova 18.04.17 20:12

VD
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Jana Rosinova 18.04.17 20:14

JR
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Stanislav Kučo 18.04.17 20:17

SK
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Viera Dvoranova 18.04.17 20:18

VD
karma
-1.00

  • 0
Odpovedať

Daniela Šurláková 26.04.17 16:56

karma
97.00

Chcem sa veľmi,veľmi pekne poďakovať za výhru od Mecomu,moc ste ma potešili.Veľká vďaka.

  • 0
Odpovedať

Jana Komadová 03.05.17 21:17

JK
karma
100.00

Srdečná gratulkááááá všetkým

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní