Súťaž o detské plienky a hygienické potreby

Súťaž o detské plienky a hygienické potreby

Kúpiť plienky pre bábätko alebo vo všeobecnosti pre dieťa je v dnešnej dobe umením, pretože ich existuje nespočetné množstvo. Vo všeobecnosti však konečný výber závisí od samotnej mamičky, jej filozofie a presvedčenia. Ak patríte skôr k ekologickým mamičkám, tak vaša voľba automaticky padne na bavlnené, teda látkové plienky, ktoré sa dajú používať znovu a znovu. Ak nepatríte k tým, ktoré myslia ekologicky, alebo patríte k tým, ktoré sú skôr pohodlné a netúžia vyvárať látkové plienky, tak určite siahate predovšetkým po jednorazových plienkach.

Kým kedysi jednorazové plienky boli určené skôr na cestovné účely, dnes im matky prišli na chuť aj počas bežných dní a nemienia sa ich vzdať. Jednorazové plienky majú množstvo výhod. Predovšetkým uľahčujú život rodičom, ktorí sa tak môžu viac venovať samotnému bábätku, no majú aj množstvo výhod pre bábätká.Takéto plienky predovšetkým udržiavajú pokožku bábätka v suchu, pretože odvádzajú vlhkosť do vnútra.

Pri výbere plienok je dôležité dbať na ich vlastnosti. Plienka by mala byť dostatočne savá, priedušná, mala by dobre sedieť na telíčku dieťaťa, mala by mať pružné bočné pásy a zapínanie na suchý zips (v prípade klasickej plienky). Okrem plienok však v dnešnej dobe pri aktívnych deťoch môžete voliť predovšetkým plienkové nohavičky, ktoré jednoduchšie natiahnete neposednému dieťaťu.

Ak ste mamičkou alebo budúcou mamičkou a snažíte sa prekonať rekordy vo vymenených plienkach počas jedného dňa, tak vás potešíme, pretože máme pre vás súťaž. Súťaž o detské plienky Happy, plienkové nohavičky Happy, detské vlhčené obrúsky a detský vlhčený toaletný papier. V tomto prípade bude výber veľkosti plienok na samotnej výherkyni! Stačí len správne odpovedať na súťažnú otázku a ste v hre!

 

Súťaž o detské plienky a hygienické potreby

 

Správnu odpoveď nájdete tu: www.bella4you.sk

Súťažíme od 05.02. do 19.02.2020

- Vyhodnotenie súťaže

Súťaž je ukončená

Gratulujeme vám:


  • 1. Zuzana Pastierová, Nová Baňa

Do súťaže sa zapojilo 340 čitateliek.
Vyžrebovaných výhercov budeme kontaktovať prostredníctvom e-mailu.

súťaž o plienky

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní