Vyhraj 2x Payot Bubble Mask Peeling v hodnote 40 €

Vyhraj 2x Payot Bubble Mask Peeling v hodnote 40 €

História pleťových masiek siaha do dávnej minulosti a musíme uznať, že naši predchodcovia boli skutočne vynaliezaví. Je neuveriteľné, čo všetko používali na pleť a čo všetko považovali za akúsi formu pleťovej masky. Keďže viac inklinovali k prírode, tak v najväčšej miere používali bylinky, ktoré si drvili a aplikovali na pleť. Dnes je to trošku iné, aj keď podstata je stále rovnaká. Dnes za masku považujeme koncentrovanú zmes, ktorá nám dokáže pomôcť s rôznymi kozmetickými problémami. Práve preto kozmetické značky prichádzajú s rôznym druhom masiek, ktoré obsahujú rôzne aktívne zložky v závislosti od potrieb pleti. Pleťové masky tak dokážu pleť hydratovať, zjemniť a vyhladiť, rozjasniť a vyčistiť či upokojiť v priebehu niekoľkých minút. Výsledný efekt po použitý masky je niekedy okamžitý, niekedy krátkodobý a v niektorých prípadoch je skvelým riešením na ceste za krajšou pleťou.

Nepochybujeme, že aj vy ste si produkt, akým sú pleťové masky, zamilovali. Po látkových maskách k nám prichádza, respektíve sa už u nás udomácnil trend bublinkových masiek, ktorých používanie je viac-menej zážitkové. S jednou takouto bublinkovou maskou prišla na trh aj značka Payot, vďaka čomu si aj vy môžete u nás zasúťažiť o Payot Bubble Mask peeling pleťovú masku.

Táto bublinková maska má hneď trojitý účinok. V prvom rade pleť okysličuje, detoxikuje a v poslednom rade odstraňuje odumreté bunky. Vplyvom vonkajších negatívnych faktorov sa naša pleť doslova dusí, preto bublinková maska dodáva našej pleti závan čerstvého vzduchu a pomáha jej dýchať.

Ružový gél sa po nanesení na pleť v okamihu mení na okysličujúcu penu, ktorá postupne vyprcháva, a tak zbavuje pleť nečistôt, ktoré sa na nej počas dňa usádzajú. Maska navyše dopraje aj vašim čuchovým bunkám, nakoľko maska vonia po hruškách, fréziach a konvalinkách.

 

Vyhrajte 2x Payot Bubble Mask Peeling v hodnote 40 €

 

Správnu odpoveď nájdete tu: Bublinková maska Payot Bubble Mask Peeling

Súťažíme od 11.03. do 25.03.2020

- Vyhodnotenie súťaže

Súťaž je ukončená

Gratulujeme vám:


  • 1. Zuzana Zrneková, Partizánske
  • 2. Jana Hlubeňová, Košice

Do súťaže sa zapojilo 488 čitateliek.
Vyžrebovaných výhercov budeme kontaktovať prostredníctvom e-mailu.

- Payot Bubble Mask Peeling
1 z 3
Vyhraj 2x Payot Bubble Mask Peeling v hodnote 40 € - KAMzaKRASOU.sk
Vyhraj 2x Payot Bubble Mask Peeling v hodnote 40 € - KAMzaKRASOU.sk
Vyhraj 2x Payot Bubble Mask Peeling v hodnote 40 € - KAMzaKRASOU.sk

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní