Vyhraj 3x Coupeliac duo pre začervenanú kuperóznu pleť

Vyhraj 3x Coupeliac duo pre začervenanú kuperóznu pleť

Možno ste doposiaľ o niečom ako kuperóza ešte nepočuli. Ale keď si o nej prečítate a spoznáte všetky príznaky, tak možno zistíte, že ňou trpíte aj vy a vôbec o tom ani neviete. Spočiatku totižto kuperóza predstavuje len malý estetický problém, ktorý sa môže stať vážnym v prípade, ak ho neliečite, respektíve keď kuperóznej pokožke nevenujete dostatočnú pozornosť.

Kuperóza predstavuje problém s mikrocirkuláciou, kedy krvné cievy na tvári nie sú dostatočne prekrvené. V dôsledku toho môžu vystúpiť na povrch, takže na pokožke môžeme pozorovať malé cievky s modrastým až fialovým sfarbením. Kuperóza sa samozrejme môže prejaviť u každého z nás, avšak najviac by si mali dávať pozor tí, ktorí často podliehajú emočnému stresu, tí, ktorí pijú alkohol či kávu, alebo si radi pochutnávajú na korenených jedlách. Pozor aj na slnečné žiarenie a časté slnenie sa, pretože aj to môže prispieť k tvorbe kuperózy.

Ako sa kuperóza prejavuje? Síce sme vám už vyššie načrtli, že kuperóza sa prejavuje rozšírenými žilkami na tvári, no k tomu sa tiež pripája začervenanie pleti, jej vysúšanie a pnutie. Tieto signály sa prejavujú najmä v okolí nosa, na brade a na lícnych kostiach. Čo je zaujímavejšie, tak kuperóza postihuje najmä ženy, ktoré majú jemnejšiu a citlivejšiu pokožkou. Čo s tým?

Pri riešení problémov s kuperózou máte dve možnosti – buď necháte celú liečbu na odborníka, ktorý dokáže včas spozorovať prvotné príznaky a nasadiť tak tú najlepšiu starostlivosť, alebo môžete vyskúšať voľnopredajné liečivá, ktoré sú určené na ošetrovanie kuperóznej pokožky. Ak preferujete samoliečiteľstvo, tak sa zapojte do našej súťaže, v ktorej môžete vyhrať Coupeliac duo na ošetrovanie začervenanej a kuperóznej pokožky. Stačí, ak správne odpoviete na našu súťažnú otázku a ste v hre!

 

Vyhrajte 3x Coupeliac duo pre začervenanú kuperóznu pleť

 

Správnu odpoveď nájdete tu: naturprodukt.sk

Súťažíme od 31.1 do 14.2.2019

- Vyhodnotenie súťaže

Súťaž je ukončená

Gratulujeme vám:


  • 1. Monika Gernatová, Bratislava
  • 2. Ivana Maľáková, Levoča
  • 3. Miroslava Bittarová, Horné Srnie

Do súťaže sa zapojilo 403 čitateliek.
Vyžrebovaných výhercov budeme kontaktovať prostredníctvom e-mailu.

Coupeliac špeciálne gél a krém

Zdroj: Shutterstock®


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní