Vyhraj 3x Parusan Brilliant Brown balzam a šampón v hodnote 22,56 €

Vyhraj 3x Parusan Brilliant Brown balzam a šampón v hodnote 22,56 €

Každá z nás túži po bujnej „hrive“, ktorá vyzerá ako čerstvo upravená kaderníkom bez poškodených končekov. Sny sú to pekné, no aj vy stále riešite problémy s vypadávaním vlasov, blednutím farby a nepoddajnými vlasmi? Čo tak to zmeniť?

Keratín je bielkovinou, ktorá sa prirodzene vyskytuje vo vlasoch a zároveň aj v pokožke. A práve keratín je zodpovedný za zdravý vzhľad vlasov a ich zdravý rast. V súčasnosti však vedci a výskumy preukazujú, že rovnako ako keratín je prospešný pre naše vlasy, tak aj pšeničné proteíny dokážu s vlasmi spraviť zázraky. Preto sa pšeničné proteíny začali pridávať aj do kozmetických produktov, ktoré majú ošetrujúce účinky. Pšeničné proteíny vracajú vlasom silu, pružnosť, lesk a dodávajú im potrebnú dávku hydratácie. Okrem obnovy vlasov pšeničné proteíny tiež upokojujú pokožku hlavy, no čo je najdôležitejšie, tak pomáhajú predchádzať vypadávaniu vlasov.

Pšeničný proteín je vďaka vysokému obsahu aminokyselín podobný keratínu obsiahnutému vo vlasoch a vlasovej pokožke, preto je ideálnou zložkou v šampónoch a kondicionéroch.

A práve o takéto produkty si môžete u nás zasúťažiť. Tentokrát súťažíme o 3 balíčky vlasovej kozmetiky od naturprodukt.sk, pričom každý bude obsahovať:

  • PARUSAN Brilliant Brown šampón na oživenie hnedej farby vlasov – šampón pre ženy s jedinečným ošetrujúcim zložením a hnedým odtieňom s odleskom, vlasy ošetruje a nanovo ich rozžiari.
  • PARUSAN Brilliant Brown balzam na oživenie hnedej farby vlasov – balzam pre ženy zintenzívňuje farebné odtiene vlasov vďaka zapracovaným farebným pigmentom.

 

Vyhrajte 3x Parusan Brilliant Brown balzam a šampón

v hodnote 22,56 €

 

Správnu odpoveď nájdete tu: natuprodukt.sk

Súťažíme od 13.3. do 27.3.2019

- Vyhodnotenie súťaže

Súťaž je ukončená

Gratulujeme vám:


  • 1. Ľubomíra Bojdová, Nitra
  • 2. Silvia Štefančíková, Bardejov
  • 3. Ivana Červeňáková, Bratislava

Do súťaže sa zapojilo 705 čitateliek.
Vyžrebovaných výhercov budeme kontaktovať prostredníctvom e-mailu.

Parusan brown šampón a balzam

Zdroj: Shutterstock®


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Mária Liščinská 14.03.19 09:34

karma
132.00

Vrelo odporúčam tieto produkty. Sama som si ich objednala - šampón aj balzam a je to hotový zázrak! Nedám na ne dopustiť. Doposiaľ som si každý druhý mesiac musela dať zafarbiť vlasy šampónom Colour Touch (Wella) u kaderníka, ale odkedy prišiel na trh tento skvelý výrobok, od decembra 2018 som na farbenie nebola. A to vďaka práve tomuto úžasnému šampónu a balzamu! :)
Plus u mňa prekryje aj začínajúce šediny.

  • 0
Odpovedať

Viera Cahajlova 16.03.19 23:20

VC
karma
-1.00

Odporúčam výrobky. Mám s nimi len výborne skúsenosti.
Mne veľmi vypadávajú vlasy a pri pravidelnom používaní mám pocit, že sa stav zlepšuje.

  • 0
Odpovedať

Vlasta Mäsiarová 19.03.19 16:43

karma
100.00

mám červené vlasy,ale základ je hnedá, takže raz sa vratim k svojej farbe

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní