Vyhraj exkluzívny vstup pre 2 osoby na Galérie v St. Martins!

Vyhraj exkluzívny vstup pre 2 osoby na Galérie v St. Martins!

Relax, relax, relax – to je presne to slovíčko, ktoré chceme počas prázdnin a hlavne počas dovolenky počúvať. Len si jednoducho niekam ľahnúť (či už na pláž alebo k bazénu) a užívať si sladké ničnerobenie. Ak súhlasíte s nami a radi by ste si aj vy niekde oddýchli, hoci aj len jeden deň, tak verte nám, letný ostrov v St. Martins je tým pravým miestom, ktoré je stvorené na relax.

Letný ostrov v St. Martins Therme & Lodge je situovaný na brehu jazera pri Národnom parku Neusiedlersee-Seewinkel, čím svojim návštevníkom ponúka jedinečný pohľad na nádhernú prírodu a je oázou pokoja. Na tomto unikátnom ostrove, nachádzajúcom sa len kúsok od našich hraníc, doprajete svojmu telu a duši oddych, aký si zaslúžite. Spojenie prírodnej rezervácie v okolí, spolu s moderným a luxusným štýlom samotného areálu, je jedinečným zážitkom, ktorý si môžete dopriať kedykoľvek počas roka.

Rozmaznávajte svoje telo vo wellness areáli, ktorý sa nachádza v oddelenom exkluzívnom priestore na 1. poschodí v átriu termálnych kúpeľov St. Martins Therme a v lete na letnom ostrove vo vyhradenej časti pri Beach Bare. Vychutnajte si skvelý deň na letnom ostrove bez ohľadu na počasie. Ani silný lejak vám nezabráni naplno relaxovať na pre vás rezervovanom ležadle. Exkluzívna vstupenka v sebe zahŕňa exkluzívne služby, vrátane zapožičania mäkkučkého županu, uterákov a papučiek počas vášho pobytu.

V cene tejto exkluzívnej vstupenky je zahrnutý celodenný vstup do termálnych kúpeľov, vrátane vstupu do sauny. Zrelaxovať môžete aj na infračervených ležadlách v priestoroch novej sauny na jazere s priamym vstupom do jazera.

Keď sa povie relax, tak mnoho z nás si predstaví ležanie na ležadle s drinkom v ruke a práve takýto relax zažijete na letnom ostrove St. Martins, vďaka ktorému si doprajete exkluzívny zážitok, po ktorom nebudete mať chuť toto miesto opustiť.

Ak si myslíte, že toto je ten pravý oddych, stvorený presne pre vás, tak sa zapojte do našej súťaže o exkluzívne vstupenky pre 2 osoby a vychutnajte si celodennú dovolenku na Galériách v St. Martins s vlastným rezervovaným ležadlom aj vy!

 

Vyhraj exkluzívny vstup pre 2 osoby do Galérie St. Martins Therme & Lodge v hodnote 118 €!

 

Správnu odpoveď nájdete tu: stmartins.at

Súťažíme od 13.8. do 27.8.2018

- Vyhodnotenie súťaže

Súťaž je ukončená

Gratulujeme vám:


  • 1. Jana Dz, Senec

Do súťaže sa zapojilo 313 čitateliek.
Vyžrebovaných výhercov budeme kontaktovať prostredníctvom e-mailu.

- Galéria
1 z 4
Vyhraj exkluzívny vstup pre 2 osoby na Galérie v St. Martins! - KAMzaKRASOU.sk
Vyhraj exkluzívny vstup pre 2 osoby na Galérie v St. Martins! - KAMzaKRASOU.sk
Vyhraj exkluzívny vstup pre 2 osoby na Galérie v St. Martins! - KAMzaKRASOU.sk
Vyhraj exkluzívny vstup pre 2 osoby na Galérie v St. Martins! - KAMzaKRASOU.sk

Zdroj:


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní