Vyhrajte kurz podľa vlastného výberu v hodnote do 129€ od FAME.sk

Vyhrajte kurz podľa vlastného výberu v hodnote do 129€ od FAME.sk

Chceš prácu snov? Chceš líčiť a stylovat hviezdy? Či preraziť v showbiznise? Alebo byť konečne úspešná? Tak potom príď jedine do Fame.sk!

Sme akadémiou, kde sa učia budúci top make-up artisti, fashion stylisti, hair stylisti, módni návrhári, lektori, blogeri, ale aj odborníci v oblasti médií a marketingu.

Prinášame kvalitné vzdelanie, ktoré zužitkovali už stovky úspešných absolventov. Pochváliť sa môžeme menami ako neprehliadnuteľný talent na módnej scéne Róbert Vrzala, vizážistka roka Ľudmila Piptová, top bloggerka Patrícia „Patty“ Semanová, top manažérka pre známu škandinávsku odevnú značku Katarína Tomášiková, olympionička Oli Beständig, maskérka RSTV Silvia Vaneková a ďalší známi make-up artisti a stylisti ako Mischel Warenits, Marta Dvorská, Patrik Igaz (Made by boy), Jana Milátová a mnoho ďalších.

Je toto po čom vaše srdce piští? Tak sa rozhodne zapojte do súťaže o Darčekovú poukážku na ľubovoľný kurz do výšky 129€!

Ako sa nám páčilo na kurze IMAGE-MAKER 7v1 si prečítajte tu: Prihláste sa na kurz pre vizážistky IMAGE-MAKER 7v1 od Fame.sk

Vyhrajte kurz podľa vlastného výberu v hodnote do 129€ od FAME.sk

Kurz si vyberte tu: Fame.sk

Súťažíme od 30.5.2017 do 13.6.2017

- Vyhodnotenie súťaže

Súťaž je ukončená

Gratulujeme vám:


  • 1. Mária Zámečníková, Moravské Lieskové

Do súťaže sa zapojilo 165 čitateliek.
Vyžrebovaných výhercov budeme kontaktovať prostredníctvom e-mailu.

Darčeková poukážka Fame.sk

Zdroj: Shutterstock®


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní