Vyhrajte poukaz na kurz líčenia v hodnote 50 eur od ZERVA cosmetics

Vyhrajte poukaz na kurz líčenia v hodnote 50 eur od ZERVA cosmetics

„Nikto nie je naozaj dobre oblečený, ak nenosí na tvári úsmev.“ (SHELLEY Percy Bysshe)

Ktorá z nás by nechcela vyzerať dokonalo? Rozhodne všetky chceme za každých okolností oslniť. Avšak k celkovému outfitu patrí aj dokonalý makeup, ktorý je tou pomyselnou čerešničkou na torte. Pridáva na sexepíle, ale aj sebadôvere každej z nás.

Ale, čo na prvý pohľad znie a vyzerá jednoducho, v skutočnosti také nie je. A to platí aj o vizáži. Máme napozeraných X-hodín tutoriálov na internete, podľa ktorých sa snažíme vytvoriť vizáž na nejakú príležitosť, no pravdupovediac, realita a očakávanie sa mnohokrát rozchádzajú. Prečo to nezmeniť?

Ak by ste mali možnosť naučiť sa niečo od profesionálov, prijali by ste ju? Trúfneme si povedať, že takúto možnosť by ste určite neodmietli. Práve preto sme si s naším partnerom pre vás pripravili unikátnu súťaž o VOUCHER v hodnote 50 € na líčenie a poradenské služby od ZERVA cosmetics, vďaka ktorému sa z vás stanú bohyne.

Avšak pozor! Kurzy sa konajú len v Bratislave a Prešove. Preto dámy, ak ste z týchto miest, poprípade z okolia, a chcete sa niečo nové naučiť alebo zdokonaliť v líčení, tak odpovedzte na jednoduchú otázku a ste v hre!

 

Vyhrajte poukaz na kurz líčenia v hodnote 50 eur od ZERVA cosmetics!

 

Správnu odpoveď nájdete tu: zerva.sk

Súťažíme od 23.4. do 7.5.2018

- Vyhodnotenie súťaže

Súťaž je ukončená

Gratulujeme vám:


  • 1. Daša Orságová, Prešov

Do súťaže sa zapojilo 243 čitateliek.
Vyžrebovaných výhercov budeme kontaktovať prostredníctvom e-mailu.

súťaž o poukaz na kurz líčenia

Zdroj: Shutterstock®


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Dominika Novotná 05.05.18 15:28

DN
karma
100.00

Líčenie milujem a rada by som sa to naučila aj nejako profesionálnejšie, a tiež by som rada spoznala túto značku, o ktorej počujem 1.x.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní