Súťažte s Lunaparkom v Auparku

Súťažte s Lunaparkom v Auparku

Vedeli ste, že kedysi stál neďaleko Auparku Bratislava Lunapark? Centrum sa rozhodlo oživiť jeho zašlú slávu a otvorilo pre svojich návštevníkov jeden vlastný. Od 4. júna na malých pirátov a princezné čaká kopec zábavy, hier, dobrôt a atrakcií. Súčasťou letnej zábavy v Lunaparku je aj Veľká letná súťaž o zájazd pre celú rodinu s cestovnou kanceláriou Satur. Nájdete ho v časti s detským ihriskom, pri Sade Janka Kráľa. 

Detský raj sedem dní v týždni

Naplánujte si pestré aktivity s deťmi na celé leto v novootvorenom Lunaparku. O zábavu je postarané každý deň v týždni. Cez víkendy navyše aj s bohatým programom. Tešiť sa môžete na obľúbené detské pohyblivé automaty, ako napríklad autíčko, formula alebo helikoptéra, skákací hrad, detskú strelnicu, maringotky plné prekvapení, obľúbený detský vláčik a, v neposlednom rade, na nádherný veľký kolotoč, ako z rozprávky. Zamaškrtíte si zase na cukrovej vate a iných sladkých dobrotách. 

Navyše, ratolesti členov Vernostného programu Aupark sa môžu na pohyblivých detských automatoch voziť zadarmo. Stačí ak sa na infopulte preukážu vernostnou kartou a dostanú dva žetóny. Pre nečlenov je takáto možnosť cez víkendy a je podmienená účasťou na aktivite v rámci aktuálneho programu.

K získaniu vernostnej karty pritom stačí iba jednoduchá registrácia.

Prihlasovací formulár do vernostného programu nájdete TU:

http://www.aupark-bratislava.sk/W/do/centre/vernostna-karta-registracia.

Vernostnú kartu si môžete nechať jednoducho vystaviť aj priamo v centre na infopulte. Všetky informácie o programe a jeho výhodách nájdete na stránke www.aupark-bratislava.sk, v sekcii Vernostná karta. 

Súťažte s Lunaparkom v Auparku

Zdroj: Shutterstock®

Veľká letná súťaž

Súčasťou Lunaparku je Veľká letná súťaž, ktorej pravidlá sú veľmi jednoduché a viažu sa na kopec zábavy. Cez víkendy v ňom bude prebiehať nabitý program, vždy iný. Deti sa môžu tešiť napríklad na kreatívne dielničky, kreslenie podľa predlohy, bublinovú šou, predstavenia so šašom ale aj športové stanovištia. A tu začína súťaž:

  1. Vyzdvihnite si Lunapark hraciu kartu na infopulte vo vnútri Auparku.

  2. Absolvujte s deťmi víkendové aktivity a zbierajte pečiatky. Za každú aktívnu účasť získate jednu pečiatku do vyhradeného políčka na karte. Pečiatku vám dajú jednotliví animátori, po absolvovaní programu. Políčok je šesť. Pre zapojenie do súťaže je tak nutné zúčastniť sa na šiestich programoch počas šiestich rôznych víkendov. Aktivity sú pritom naplánované na každý letný víkend, až do konca augusta (tzn.: 13 víkendov = 13 rôznych pečiatok, pre účasť v losovaní však stačí získať 6).

  3. Ak máte nazbieraných šesť pečiatok, vyplňte svoje údaje a vhoďte kartičku do súťažnej urny, umiestnenej na našom infopulte.

  4. Potom ostáva už len vyčkať. Mená výhercov množstva fantastických cien budú zverejnené 6. septembra po žrebovaní, ktoré prebehne v prítomnosti notára. Nájdete ich na našej stránke www.aupark-bratislava.sk, v sekcii podujatia/Lunapark.

  5. Súťažte viackrát a zvýšte svoju šancu na výhru.    

 

Príďte si užiť letnú pohodu do Auparku.

  Lunapark je pre vás otvorený celé leto.   

 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní