Korona a svadba: Pozrite sa, ako vtipne ju poňali niektoré páry

Korona a svadba: Pozrite sa, ako vtipne ju poňali niektoré páry
  • 27.10.2020
  • Michaela Kožáková

Rok 2020 si budeme pamätať ešte dlho. Pandémia, ktorá sa šíri celým svetom zasiahla všetky oblasti života a výnimkou nebol ani svadobný priemysel. Zákazy, príkazy i nariadenia zmarili nielen naše plány, ale aj sny a predstavy o vysnívanej svadbe. Mnohé páry boli nútené presunúť termín či dokonca zrušiť svadbu z dôvodu znižovania počtu hostí a zatvorenia prevádzok. 

Niektorým párom sa síce podarilo zosobášiť, ale s patričnými obmedzeniami. Žiadne bozky, objatia, len odstupy a dezinfekcia. Ešteže niektorí podnikaví predajcovia využili situáciu a prišli na trh so svadobnými rúškami a rukavicami, ktoré aspoň trochu zjemnili celkový vzhľad a neubrali neveste na kráse a elegancii.

No a dnes všetky sály, kaštiele, kultúrne domy, reštaurácie, vinárne či stodoly zívajú prázdnotou až do odvolania. Svadobný fotograf, cukrárky, aranžérky, vizážistky, kaderníčky, svadobné salóny – všetkých táto situácia nepríjemne ovplyvnila.

S nadhľadom a humorom

Nikto si predsa svoju svadbu takto nepredstavoval. Avšak našli sa páry, ktoré si povedali, že ich žiadny vírus nezastaví pred tým, aby si povedali áno a svoju svadbu počas COVID- 19 poňali naozaj kreatívne a vtipne. Okrem pozvánok s humornými komentármi a obrázkami s toaletným papierom, fľašou piva corona, svadobnou tortou s figúrkami v rúškach, si dali vyhotoviť jedinečné svadobné fotografie

V hlavnej úlohe sú rúška, fľaša s dezinfekciou, rukavice a alkohol. Pozrite si galériu nižšie a pobavte sa na naozaj originálnych svadobných fotografiách. 

Pozri aj: Známe topmodelky ako očarujúce nevesty: Inšpirujte sa!

- Vtipné svadobné fotografie
1 z 10

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Svadba
organizovanie svadby

Čo čítajú ostatní