Jutové svadobné dekorácie: Prírodný prvok v centre pozornosti

Jutové svadobné dekorácie: Prírodný prvok v centre pozornosti

Plánujete na toto leto rustikálnu svadbu alebo máte v pláne vydávať sa v rustikálnom štýle? Ak ste odpovedali ÁNO, tak v tom prípade existuje jeden prvok, ktorý nesmiete zabudnúť zakomponovať do svojej svadobnej výzdoby – tým je JUTOVINA.

Jutovina alebo vrecovina je najhorúcejším trendom vidieckych alebo spomínaných rustikálnych svadieb. Jej výhodou je, že sa dá využiť naozaj všestranne. V prvom rade môže byť súčasťou vašej svadobnej kytice i pierka ženícha, dokonca si z nej môžete vytvoriť opasok, ktorý dopasujete k svadobným šatám, poprípade motýlika pre ženícha. V druhom rade ju môžete, resp. musíte zakomponovať aj svojej svadobnej výzdoby. Existuje veľa možností, ako to urobiť.

Pozri aj: Štýlové svadobné pompony: Vyrob si výzdobu na svadbu sama

jutová organza

Zdroj: INSTAGRAM/eddingforward.com

jutová organza

Zdroj: pinterest.com/whimsicalwonderlandweddings

Jutová organza na stoloch

V prvom rade bude dokonalo vynikať v strede stola. Ak plánujete svadbu v stodole, v tom prípade ju musíte využiť ako behúň, ktorý bude rozprestretý na svadobných stoloch. Len si predstavte jutovinu v strede, na nej drevené podložky a na nich vázy s lúčnymi kvetmi a sviečkami.

Vrecovinu môžete aj trochu ozvláštniť, a to prostredníctvom čipky. Svadobná výzdoba tak bude stále vyzerať rustikálne avšak bude mať jemný folklórny nádych.

svadobné oznámenie

Zdroj: pinterest.com/MargoAndBees

Vrecovina na svadobnom oznámení

Dajte svojim hosťom vopred vedieť v akom štýle sa bude vaša svadba odohrávať – jutovinu zakomponujte aj do svojho svadobného oznámenia. Svadobné oznámenie môže byť na vrecovine nalepené a takýmto spôsobom ozvláštnené. Alebo skôr môžete len voliť tenší pás jutoviny, ktorý bude možné z oznámenia stiahnuť. Je to na vás.

Inšpiruj sa: Drevený sud ako dekorácia: TOP nápady, ako ho zakomponovať do výzdoby

vázy s jutovinou

Zdroj: pinterest.com/weddingforward

váza na svadobný stôl zdobená jutou

Zdroj: pinterest.com/Beatriz Leticia

Svadobné vázy s jutovinou

Jutovinu môžete zakomponovať aj do svojej svadobnej výzdoby. Oblepte ňou zaváraninové poháre alebo vázy – môžete ich oblepiť celé alebo len ich stred. Kreativite a fantázii sa v tomto prípade medze nekladú. Poprípade namiesto celej vrecoviny môžete voliť len jutový špagát, ktorý obtočíte okolo hrdla fľaše a pod.  

svadobný oblúk

Zdroj: pinterest.com/bridalmusings

miesto svadobného obradu v exteriéry

Zdroj: pinterest.com/jampaper.com

Svadobný oblúk či kruh

Svadba v stodole, k tomu obrad na poľnej čistinke a svadobný oblúk alebo kruh dozdobený jutovinou. Dokonalá romantická vidiecka svadba. Túžite po takejto svadbe v prírode? Tak v tom prípade jutovinou dozdobte aj svadobný oblúk, kruh či svadobný oltár, pri ktorom si poviete svoje ÁNO.

Odporúčame: Tipy, ako zvládnuť letné horúčavy na svadbe: Čo pripraviť hosťom?

svadobná torta zdobená jutou

Zdroj: pinterest.com/weddingforward.com

svadobná torta

Zdroj: pinterest.com/CVBrides

Svadobná torta

Ani pri svadobnej torte sa nemusíte obmedzovať. Ak vás jutovina očarila natoľko, že ju chcete zakomponovať do všetkého „svadobného,“ tak pokojne ju pridajte ako prvok na svadobnú tortu. Avšak predtým, než ju pôjdete krájať, tak ju nezabudnite z torty odstrániť.

svadobná výzdoba z vrecoviny juty

Zdroj: pinterest.com

svadobná výzdoba z vrecoviny juty

Zdroj: pinterest.com

svadobná výzdoba z vrecoviny juty

Zdroj: pinterest.com


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

svadobná výzdoba

Čo čítajú ostatní