Drevený sud ako dekorácia: TOP nápady, ako ho zakomponovať do výzdoby

Drevený sud ako dekorácia: TOP nápady, ako ho zakomponovať do výzdoby

Drevený sud, sud od vína alebo od whisky – akokoľvek ho pomenujete, mali by ste vedieť, že je vďačnou dekoráciou na vidieckej svadbe. Čoraz viac sa práve takéto sudy začínajú objavovať na tematických vidieckych či rustikálnych svadbách, ktoré majú prírodný nádych.

Sud na víno sa dá použiť mnohými rôznymi spôsobmi, vďaka ktorým dodáte vášmu veľkému dňu a hlavne svadobnej výzdobe kreatívny nádych. Môžu byť malou alebo veľkou pozornosťou, ktorá vašej svadbe dodá rustikálny šarm. Ako na to? Ako sudy na víno, respektíve drevené sudy zakomponovať do svadobnej výzdoby? Nechajte sa inšpirovať!

Pozri aj: Priezvisko po svadbe – musí mať žena priezvisko s -ová? Čo ak ho nechce?!

stôl zo suda

Zdroj: pinterest.com/weddingplaybook/

Očarujúce svadobné stoly zo sudov na víno

Použitie drevených sudov je viac než len cenovo výhodné. Je to tiež šikovný spôsob, ako dodať vašej svadobnej hostine štýl. Pôsobia elegantne a nie je potrebné ich nejako výrazne zdobiť. Postačí len kytica kvetov uprostred a je to. Žiadne zbytočné obrusy, štóly a pod.

Postavte sudy vedľa seba, položte na ne tenkú preglejku a o svadobné stoly pre hostí máte postarané. Túžite po niečom sofistikovanejšom? Tak v tom prípade použite drevené sudy ako banketové stoly alebo jednoduché okrúhle stoly so stoličkami dookola.

sud ako podstavec pod tortu

Zdroj: pinterest.com/kellyafinneran

Dekorácia pre rustikálnu svadbu

Aj keď je lákavé sudy použiť na vytvorenie sedenia, nemusíte sa obmedzovať len na to. Sudy pokojne použite aj ako dekoráciu, a to nielen na svadbe vo vinárstve. Aj keď plánujete svadbu v stodole alebo pod holým nebom, sudy budú krásnym pozadím na svadobných fotografiách.

Naskladané sudy vedľa seba alebo len pár sudov v pozadí tvoria ideálnu kulisu pre svadobné fotografie. Pokojne na jeden sud uložte svadobnú tortu, ktorá tak bude stredobodom pozornosti.

Menšie sudy môžete tiež poukladať pozdĺž uličky, ktorou budete prechádzať k miestu, kde si poviete svoje ÁNO. Sud môže byť pokojne aj stolíkom, na ktorom budete podpisovať matričné papiere.

Odporúčame: Svadobná podprsenka pod šaty: Akú si zvoliť?

bar na svadbe

Zdroj: pinterest.com/MarthaWeddings

Candy bar, alko alebo nealko bar,...

Sudy môžu skvelo poslúžiť aj na tvorbu candy baru alebo akéhokoľvek iného baru, nad ktorým premýšľate. Buď ich môžete použiť samostatne alebo opäť na ne položiť preglejku a vytvoriť si tak drevené stoly, na ktoré poukladáte zákusky, slané pochutiny (pri slanom bare), limonády a pod.

Ďalšie tipy, ako sudy zakomponovať do výzdoby

  • Kniha hostí – ak bývate v dome, súd môžete použiť ako knihu hostí. Nechajte svojich hostí sud popísať. Po svadbe ho zalakujte a postavte napríklad do záhrady.
  • Navigačné prvky – z „poklopov“ môžete vyrobiť svadobnú ceduľu, pokresliť šípkami (aby sa svadobčania vedeli zorientovať, kde je bar, tanečný parket,...) alebo ich môžete využiť na tvorbu zasadacieho poriadku.
  • Kvetináč – nebojte sa do sudov nasadiť kvety alebo vložiť kytice. Budú skvelou dekoráciou i fotografickým zátiším.
- Drevený sud ako dekorácia
1 z 19

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

svadobná hostina
svadobný deň
svadobná výzdoba

Čo čítajú ostatní