Štýlové svadobné pompony: Vyrob si výzdobu na svadbu sama

Štýlové svadobné pompony: Vyrob si výzdobu na svadbu sama

Či už veľké brmbolce z papiera alebo malé vlnené, nevieme sa nabažiť tohto dúhového žiarivého svadobného trendu. Neexistuje nič, čo okamžite zaplaví každú svadbu žiarivými farbami a dúškom zábavy, a to bez veľkej námahy, ako pom poms (pompony). Ich najväčšou prednosťou je však ich cena. Ak sú vyrobené z papiera, zväčša vás vyjdú na pár centov – teda v závislosti od veľkosti. Vlnené brmbolce už môžu byť drahšie, ale stále zapadajú do lacnej svadobnej výzdoby.

Dodajte trochu šmrncu a hravosti do vašej svadobnej výzdoby. Pustite sa do vlastného DIY projektu a vyrobte si pompony aj samé. Poprípade zapojte do realizácie svoje družičky a uvidíte, ako vám ich realizácia pôjde od ruky. Navyše, pri ich tvorbe zažijete kopec zábavy. Prinášame vám inšpirácie, ako týmto roztomilým a farebným trendom ozdobiť váš veľký deň.

Pozri aj: Vintage zásnubný prsteň má svoje čaro: Ohúri aj teba?

pom pom kytica

Zdroj: pinterest.com/hitchedcouk

Pom pom kytica

Neobmedzujte sa len na svadobnú výzdobu a girlandy dozdobené pomponmi. Pompony môžete zakomponovať aj do svojej svadobnej kytice. Či už ako alternatíva ku kvetom alebo ako súčasť stuhy na svadobnej kytici, dodajú jej dokonalú a netradičnú dávku zábavy.

svadobné vlasové doplnky

Zdroj: pinterest.com/whimsicalwonderlandweddings

Vlasové doplnky pre nevestu

Vlasové doplnky majú nevesty stále v obľube. Doposiaľ viedli na popredných priečkach tiary alebo korunky, no dnes sa na výslnie dostávajú pompony. Áno, stále môžu byť súčasťou korunky, no rovnako môžu byť len malým detailom, ktorý dotvorí napríklad drdol. Poprípade ich zopár môžete pripevniť na svadobný závoj, ktorému dodajú hravý vzhľad.

Zaujme ťa aj: Tipy, ako zvládnuť letné horúčavy na svadbe: Čo pripraviť hosťom?

konfety

Zdroj: pinterest.com/rocknrollbride

Pompony namiesto konfiet? Rozhodne áno!

Máte v pláne hádzanie konfiet pri tom, ako budete vychádzať z kostola, úradu alebo jednoducho, keď si poviete áno? Čo tak konfety nahradiť pomponmi vyrobenými z vlny. Jednoduchšie sa budú zbierať zo zeme v prípade, že nebudete chcieť po sebe nechávať neporiadok.

pom pom torta

Zdroj: pinterest.com/rocknrollbride

Aj na torte vyniknú

Pom poms môžete zakomponovať aj do svojej svadobnej torty. V tomto prípade sa však informujte u svojej pekárky (či pekára) o možnosti ich vyrobenia z krému, marcipánu alebo iného jedlého materiálu. Pompony tak môžu byť zaujímavým dekoratívnym prvkom na svadobnej torte. Ak zvolíte nejedlé pompony, tak ich pred krájaním torty nezabudnite z torty odstrániť.  

Neprehliadni: Svadobná podprsenka pod šaty: Akú si zvoliť?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

svadobná výzdoba

Čo čítajú ostatní