Výzdoba z vínových fliaš: Krásne a nízkorozpočtové dekorácie na svadbu

Výzdoba z vínových fliaš: Krásne a nízkorozpočtové dekorácie na svadbu

Budeme sa opakovať, ale plánovanie svadby je veľká a zároveň aj náročná vec. Vybrať kvety na svadbu môže byť náročné, ale, čo také dekorácie? Väčšina ľudí ide akousi klasickou cestou a vyberajú predovšetkým kvety, ktoré vo vázach vyzerajú úchvatne. Klasikou sú aj balóny alebo kamienky na stoloch, ktoré sú takou čerešničkou na torte. Prečo však nezvoliť niečo iné, čo môže na prvý pohľad zaujať a je viac-menej nízkorozpočtové?

Víno si z času na čas doprajeme azda všetky. Proste občas je chuť naliať si vínko do pohára a vychutnať si ho pri sledovaní romantického filmu alebo pri relaxačnom kúpeli. Víno sa dopije pomerne rýchlo a fľaše končia v koši. Avšak, keď sa nabudúce rozhodnete otvoriť víno, fľašu si odložte. Má totižto veľké množstvo využití, o ktorých ste možno ani netušili. Síce fľaše nepoužijete na svadobné vínko a ani ich neozdobíte etiketami na svadobné víno, no za to vám poslúžia ako dekorácia na svadobnom stole.

Dekorácie z vínových fliaš

Sklenené fľaše od vína môžete použiť ako svadobný dekor, ktorý každému stolu dodá rustikálny vzhľad. V zásade platí, že fľaše môžete do výzdoby zakomponovať akokoľvek a dokonca sa hodia do každej jednej svadobnej výzdoby – fľaše totižto môžete nastriekať alebo namaľovať na požadovanú farbu, ktorá do vašej výzdoby zapadne. Ak sa rozhodnete pre zlatú, fľaše budú pôsobiť „glamour“ dojmom a budú sa dať ľahko skombinovať. Ak sa rozhodnete pre fľaše, ktoré by ste inak vyhodili do koša, ušetríte tak nejaké peniaze za výzdobu.

Vínové fľaše poslúžia ako svietniky, vázy, držiaky na čísla stolov a pod. Ak takúto výzdobu chcete posunúť o úroveň vyššie, tak na fľaše nalepte svadobné etikety s nejakým pekným citátom alebo príbehom, ako ste sa spoznali. Inšpirujte sa jednoduchými a krásnymi nápadmi, ako využiť vínové fľaše vo svadobnej výzdobe.

Odporúčame: Ako vybrať farbu pre svadbu? Nechaj sa viesť naším svadobným sprievodcom

1 z 25

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Svadba
svadobná výzdoba

Čo čítajú ostatní