Chill out zóna na svadbe: Ako ju zariadiť a vytvoriť?

Chill out zóna na svadbe: Ako ju zariadiť a vytvoriť?

Svadobné hostiny sú o stretnutí priateľov a rodiny novomanželov, ktorí v tento výnimočný deň spolu s novopečenými manželmi oslavujú ich zväzok. Takáto párty je v podstate miestom, kedy sa dve rodiny spoja v jednu. Naplánovať ju je však pomerne náročné – hlavne v prípade, ak sú mladomanželia puntičkármi a chcú mať všetko tip-top. Svadobná hostina je o zábave, tancovaní, pití, hodovaní a konverzáciách. Aby ste svojim hosťom umožnili prehlbovať rozhovory v tichu alebo im dopriali chvíľku oddychu, vytvorte pre nich chill out zónu, kde sa budú môcť dôverne spoznať.

Bez ohľadu na štýl alebo miesto konania vašej svadby, chill out zóna je miestom, na ktoré by ste nemali zabúdať. Obzvlášť v poslednej dobe sú takéto tiché miesta na svadbách žiadané v čoraz väčšej miere. Totižto nie každý má rád hlasnú hudbu, ktorá ohlušuje a dokonca sa medzi nami nájdu aj netanečníci, ktorí pár chvíľ v tichu ocenia. Samozrejme, pri vytváraní a zariaďovaní takejto zóny vychádzajte zo štýlu vašej svadby.

Ak preferujete boho štýl, tak v chill out zóne by nemal chýbať teepee stan, koberce a vankúše na zemi, poprípade zamatové taburety a závesy. Pri modernej svadbe voľte skôr modernejšie pohovky a kreslá, luxusne pôsobiace konferenčné stolíky a pod. Pri zimnej svadbe zase vsaďte na teplé prikrývky, ktoré ocení každý hosť.

Pozri aj: Svadobné náušnice pre nevestu podľa typu tváre: Aké zvoliť?

Chill out zóna na každej svadbe

Nezáleží na tom či budete mať vonkajšiu alebo interiérovú svadbu. Chill out zónu môžete vytvoriť v exteriéri i vo vnútri. Je to v podstate akýsi relaxačný kútik, ktorí ocenia všetci. Pri vonkajšej svadbe ho môžete umiestniť pod veľký strom, ktorý umocní celé to kúzlo. Rozvešajte zopár lampášov alebo svetelnú reťaz a o romantické miesto na svadbe (ideálne aj na fotenie) budete mať postarané. Dávajte si však pozor na obdobie, v ktorom budete mať svadbu. Ak je čas alergií, tak radšej neriskujte a voľte skôr voľné priestranstvo, aby ste predišli rôznym alergiám u hostí. Samozrejme, k takejto chill out zóne pod stromami patrí paletové sedenie a nezabudnite ani na nejaké tie limonády a občerstvenie.

Máte radi záhradné párty? Tak aj v takomto duchu sa môže niesť relaxačná zóna na svadbe. Pokojne ju umiestnite do blízkosti krbu alebo ohniska (pozor však na opitých hostí, aby nedošlo k úrazu). Praskajúci oheň v krbe umocní čaro relaxu a oddychu.

Pri nepriaznivom počasí je vhodné umiestniť oddychovú zónu do zimnej záhrady alebo zvoliť tichšiu miestnosť, kde budú môcť relaxovať aj menšie deti. Mimochodom, ani na tie by ste nemali zabúdať. Do chill out zóny im umiestnite stoly s maľovankami, hrami a aktivitami, ktoré ich zbavia.

Je chill out zóna niečo, o čom premýšľate? Tak v tom prípade sa nechajte inšpirovať nápadmi, ako ju na svadbe vytvoriť.

Zdroj foto - úvodná koláž: pinterest.com

- Oddychová zóna na svadbe
1 z 25

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Svadba

Čo čítajú ostatní