Svadobná výstava v Košiciach: Načerpaj inšpiráciu pre svoj deň D!

Svadobná výstava v Košiciach: Načerpaj inšpiráciu pre svoj deň D!

Načerpajte bohaté inšpirácie zo svadobného sveta! Pri naplnení vášho sna sa však nezabudnite zastaviť pri tých najlepších odborníkoch - svadobných profesionáloch, ktorí vám ukážu pestrú ponuku služieb. Tie na vašej svadbe jednoducho nesmú chýbať. Tí z vás, ktorí ešte stále hľadáte perfektné miesto pre svoj veľký deň D, nemajte hlavu v smútku! Všetko a ešte oveľa viac na vás čaká v exkluzívnych priestoroch kongresových sál hotela DoubleTree by Hilton Košice.

Odporúčame: Farebná svadobná výzdoba: Tieto mestá ťa inšpirujú!

svadobné šaty

Zdroj: Shutterstock®

Okrem inšpirácií vás čaká aj bohatá tombola

V Košiciach tak už čoskoro objavíte najnovšiu ponuku svadobných a spoločenských šiat od popredných svadobných salónov. Samozrejme nebudú chýbať svadobné obleky, košele a doplnky pre ženícha či topánky pre nevestu. Zamilované páriky, ktoré pripravujú svoju svadbu, si budú môcť vyskúšať svadobné obrúčky a nádherné šperky.

Šikovnosť, kreativita a organizačný talent sa objavia v podobe floristov a svadobných agentúr. Budú na vás čakať štýlové a originálne svadobné oznámenia, fotografi, kameramani a množstvo iných profesionálov, ktorých budete potrebovať počas svojho veľkého dňa. Navštívte svadobnú výstavu a vyberte si to najlepšie od najlepších!

Viac informácií o svadobnej výstave nájdete na www.perfectevent.sk

Pozri aj: Svadobná etiketa: Poznáš a ovládaš všetky jej pravidlá?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Milka Damašková 03.03.19 18:46

MD
karma
132.00

Radosť sa vydávať :) Dnešné nevestičky to majú fantastické. Keď som sa vydávala ja, neboli žiadne svadobné salóny, šaty sme si dávali šiť. Nebolo to jednoduché pozháňať všetky tie doplnky :)

  • 0
Odpovedať

Kristína Sekeráková 19.01.20 08:39

KS
karma
133.00

Boli sme sa so snúbencom pozrieť len tak pre inšpiráciu, veľa nám to ale nedalo keďže už máme všetko vybavené a premyslené :-)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní