Čo znamená sen o svadbe? Je to dobré alebo zlé znamenie?

Čo znamená sen o svadbe? Je to dobré alebo zlé znamenie?

Či tomu veríte alebo nie, sny o svadbe sú celkom bežné. Nemusíte ani plánovať svoju vlastnú svadbu na to, aby sa vám o nej snívalo. Či ste žena alebo muž, slobodná alebo vydatá, zasnúbená alebo rozvedená – sen o svadbe môže veľmi veľa vypovedať. Všetko však závisí od samotného kontextu sna, preto sa oplatí venovať mu pozornosť.

Naše sny nám totižto dokážu poskytnúť jasnejší pohľad na našu myseľ i psychický stav. Sú v podstate akýmsi pokračovaním našich myšlienok z predchádzajúceho dňa. Výklad snov a ich interpretácia nám teda môže pomôcť pripraviť sa na nové životné situácie, ktoré nás čakajú. Poďme sa teda pozrieť na sny o svadbe a ich interpretáciu zo psychologického hľadiska.

Budete sa vydávať

Sen o svadbe ako takej vo všeobecnosti znamená nadchádzajúci záväzok vo vašom živote. Nemusí to však byť práve skutočné manželstvo. Sen môže vypovedať o novom záväzku ako o novej práci, novom bývaní alebo len o zmene farby vlasov.

Ak ste slobodné, zamyslite sa nad tým, aké veľké zmeny alebo rozhodnutia vás čakajú. Keďže svadby v snoch môžu znamenať aj váhavosť, vezmite si v reálnom živote nejaký čas na posúdenie a prehodnotenie všetkého, do čoho sa chcete pustiť. Zvážte, či je to skutočne dobrý nápad, ktorý stojí za zrealizovanie. 

Ak vás svadba v skutočnosti aj čaká a v najbližších dňoch sa budete vydávať, sen o svadbe môže poukázať na stres z tohto veľkého dňa.

Pozri aj: Svadba pred pôrodom alebo po ňom? Čo je lepšie?

ženích a nevesta

Zdroj: Shutterstock®

Vydávate sa za svojho ex-partnera

Desivé, že?! Výklad tohto sna poukazuje na nevyriešené problémy, ktoré máte samé so sebou. Preto najlepšie bude, ak urobíte krok späť a zistíte, čo vás ťaží. Ak ste so svojim ex-partnerom v kostole alebo na úrade a kráčate uličkou k nemu, mali by ste pochopiť to, čo vás v živote brzdí a vyhnúť sa tomu. To vám pomôže zlepšiť svoje JA a ponechať svoje zlé vlastnosti v minulosti.

V prvom rade je však potrebné uvedomiť si ich, aby ste si ich nepreniesli do nového manželského života. Jednoducho povedané, všetko zlé zo starého vzťahu by malo byť pre vás minulosťou a mali by ste si z toho vziať ponaučenie.

Ak ste aktuálne slobodné, takýto sen by mal byť pre vás pohnútkou, aby ste si spravili analýzu seba samej, čo vám pomôže uistiť sa, že nesabotujete nadchádzajúci vzťah.

Plánovanie svadby v sne

Môže to byť len mentálne precvičenie si vašich predchádzajúcich alebo nastávajúcich plánovacích aktivít, preto je dôležité dbať na pocity a emócie, ktoré v sne máte. Teda pocity, ktoré vami lomcujú pri plánovaní svadby v sne.

Ste pri plánovaní nervózne?

Sen môže poukázať na detaily, ktoré si vyžadujú vašu pozornosť v skutočnom živote – nemusí to byť len pri plánovaní svadby, ale aj pri plánovaní nového bývania, práce a pod.

Ste v strese?

Môže to byť odrazom veľkého tlaku z vášho okolia, najmä vtedy, ak vás okolie tlačí do niečoho, čo nie je v súlade s tým, čo chcete vy.

Ste šťastné?

Tak potom takýto sen vypovedá o vašej zamilovanosti v skutočnom živote, šťastí a istote vo vzťahu.

Neprehliadni: Predsvadobná odobierka: Nutná tradícia, bez ktorej sa nezaobídeš?

zásnuby

Zdroj: Shutterstock®

Žiadosť o ruku v sne

Zásnuby a žiadosť o ruku v sne môže predstavovať zmenu vo vašom živote. Na rozdiel od svadby však žiadosť o ruku naznačuje, že si stále nie ste isté svojím záväzkom voči situácií. Zvažujete klady a zápory toho, čo má prísť.

Nepáči sa vám zásnubný prsteň?

Čo ak vás váš vyvolený v sne požiadal o ruku, vy ste súhlasili, ale zásnubný prsteň sa vám nepáči? Jednoducho je ohavný?! Takýto sen môže znamenať, že vás niekto tlačí do niečoho, čo sa vám vôbec nepáči a s čím nie ste stotožnené.

Či už ste vo zväzku alebo slobodné, mali by ste sa nad takýmto snom zamyslieť a zvážiť, či skutočne nie je vo vašom okolí niekto, kto sa silou mocou snaží rozhodovať za vás.

Stratili ste snubný prsteň alebo obrúčku

Znie to smutne, ale stratený prsteň v sne poukazuje na premárnenú príležitosť v živote, ktorá vás trápi. Nedá sa s tým veľa urobiť, no stále máte možnosť nájsť nejaký spôsob, ako ísť ďalej.

Aktualizovaný článok: 2.9.2023


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Svadba

Čo čítajú ostatní