Originálna kniha hostí ako spomienka na svadbu: Vyberieš si jednu z nich?

Originálna kniha hostí ako spomienka na svadbu: Vyberieš si jednu z nich?
  • 18.09.2020
  • Michaela Kožáková

Kniha hostí je neodmysliteľným detailom svadobného dňa. Je na vás, či si pri toľkom plánovaní a organizovaní zvolíte klasickú knihu, kde sa vaši známi podpíšu, prípadne pridajú i nejakú tú radu do manželského života, alebo budete chcieť byť originálni a staviť na niečo výnimočné a osobné. Kniha hostí nemusí byť len spomienkou na vašu svadbu, ktorú skryjete do zásuvky v obývačke a nostalgicky ju z času na čas vytiahnete. Môže tiež slúžiť ako pekná dekorácia vo vašom spoločnom príbytku, ktorá vám tento výnimočný deň bude pripomínať a dokonca môže mať i úžitkovú funkciu. 

Plánujete svadbu? Premýšľate i vy nad knihou hostí? Vybrali sme pre vás niekoľko zaujímavých a výnimočných nápadov, ktoré vás určite oslovia. Nech sa páči.

Neprehliadni: Nezabudni ani na domáceho miláčika! Ako vystrojiť psa na svadbu?

Fľaša

Zdroj: pinterest.com

Na zdravie!

Pripravte niekoľko fliaš kvalitného vína podľa vášho výberu. Nechajte si vyrobiť etikety, na ktoré sa vaši hostia podpíšu. Fľaše s vínom naaranžujte do vkusného dreveného stojana, ktorý položíte na samostatný  stôl i s perami a inštrukciami. Takisto vaši hostia môžu popísať i celú fľašu svojim blahoželaniami a radami. Po vašej svadbe, na každé výročie, si môžete otvoriť vínko a prečítať si odkazy vašich blízkych. Skvelý nápad, čo poviete?

Stará škola

Chystáte sa mať retro alebo svadbu vo vintage štýle? Máte doma písací stroj po dedovi? Výborne! Vyčleňte mu stôl s bielym obrusom, ktorý môžete doplniť vázou s kvetmi a s tabuľkou s odkazom pre svadobčanov, aby zanechali pre vás milú poznámku či zložili báseň. Neobmedzujte sa len na biely papier. Do stroja vložte rôzne odtiene. Z listov si potom môžete dať spraviť veľký obraz a zavesiť na stenu. 

Písací stroj

Zdroj: pinterest.com

Rady zo slovníka

Premeňte starý slovník na krásnu a originálnu knihu hostí. Nechajte vašu rodinu a priateľov podpísať tento niekoľkoročný slovník farebnými perami a označiť slová, ktoré sa hodia k manželstvu. Nám sa tento nápad veľmi páči.

Zasaď strom,...

Povedzte vašim svadobným hosťom, aby na papiere so stužkou napísali svoju radu do manželstva, milý odkaz alebo prianie a zavesili ho na malý strom v črepníku. Po svadbe zozbierajte všetky papiere zo stromu a zasaďte ho v záhrade alebo umiestnite do obývačky či na balkón. Tento stromček bude nielen vám, ale aj vašemu potomstvu pripomínať váš veľký deň. 

deka

Zdroj: pinterest.com

Na zahriatie

Aj po mnohých rokoch počas chladných nocí, keď sa zabalíte s partnerom do deky, si spomeniete na vašu výnimočnú svadbu. Postrihajte textíliu na niekoľko štvorcov a nechajte svadobčanov, aby vám na ne napísali niekoľko pekných slov. Potom látku jednoducho zošite do jednej veľkej prikrývky a máte krásnu spomienku na celý život. 

Pozri aj: Mikrosvadba ako trend tohto roka: Je to to pravé pre teba?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Svadba
kniha hostí

Čo čítajú ostatní