Skvelý program pre deti na svadbe: Máme tipy, ako ich zabaviť!

Skvelý program pre deti na svadbe: Máme tipy, ako ich zabaviť!
  • 09.10.2020
  • Michaela Kožáková

Deti a svadba. Ak aj vy práve plánujete váš veľký deň, tak pri tomto slovnom spojení vám buď nič rozkošnejšie ako malá neter v bielych šatočkách nepríde na myseľ, alebo vám prebehnú po chrbte zimomriavky. Mnohé svadobné páry polemizujú nad tým, či deti na svadbu pozvať alebo nie. Áno, detičky sú neskutočne krásne a úprimné stvorenia, ktoré každému vyčaria úsmev na tvári, ale niekedy vedia byť aj poriadni huncúti. 

Pri rozhodovaní treba zvážiť niekoľko skutočností. Samozrejme, chcete aby sa na vašej svadbe všetci skvele zabavili. Aj tí rodičia malých detí. Máte teda dve možnosti: buď deti na svadbu nepozvete alebo ich pozvete a najmete si opatrovateľku či animátorov, ktorí sa budú o ne starať. Musíte tiež zvážiť, či deti posadíte k rodičom (tie najmenšie určite áno) alebo im prichystáte samostatný stôl. Nezabudnite tiež na detské menu. 

Vašu malú neter i synovca môžete zapojiť do programu svadby. Dajte im košík s kvetmi, ktoré rozsypú v uličke k oltáru. Nechajte ich priniesť škatuľku s prsteňmi. Je to veľmi milé spestrenie vašej svadby.

Hurá, teta sa vydáva!

Pripomeňme si základné pravidlo: čím sú deti viac zaneprázdnenejšie, tým viac sú spokojnejšie a nezaujímajú sa, kde sú alebo čo robia rodičia. Prekvapte vašich malých svadobčanov zábavným programom, ktorý ich zamestná na niekoľko hodín. Nachystajte pre nich stoly s farbičkami a tematickými omaľovánkami. Pripravte pre nich praktické papierové tašky s nálepkami, puzzle, balónmi, plastelínou a inými „zábavkami," ktoré si môžu potom vziať so sebou domov.

Vyčleňte pre nich miesto niekde v tichšom priestore, kde im postavíte stan s vankúšmi a hračkami. Potešte ich dobrotami ako cukrová vata, lízanky a pod. Vyplňte ich čas pexesom, stavebnicami, veľkým dominom. Ak aj vy hľadáte ďalšie nápady, ako zabaviť deti na svadbe, prezrite si galériu nižšie a nechajte sa inšpirovať.

Pozri aj: Svadobná inšpirácia z červeného koberca: Tieto šaty vás uchvátia

- Ako zabaviť tých najmenších svadobčanov?
1 z 17

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

svadobný program
Svadba

Čo čítajú ostatní